Žiedinių kopūstų blyneliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Žiediniai kopūstai, 650 gramų
- Česnakas, 2 skiltelės
- Krapai, 1 valgomasis šaukštas
- Petražolės, 1 arbatinis šaukštelis
- Čiobreliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Želės cukrus „Multi“, 250 gramų
- Džiūvėsėliai, 0.5 stiklinės
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Muskatas
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Žiedinius kopūstus verdame apie 25 minutes užvirintame vandenyje.
Po to susmulkiname ir sumaišome su sutrintais česnakais, kiaušiniais, žalumynais, feta sūriu, džiūvėsėliais ir prieskoniais.
Kepame iš šios masės blynelius keptuvėje, kol abi pusės pagels.
» Rašyti komentarą