Žiedinių kopūstų, bulvių ir mėsos apkepas

Žiedinių kopūstų, bulvių ir mėsos apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Žiediniai kopūstai, 1 kilogramas
  • Bulvės, 8 vienetai
  • Kiaulienos faršas, 0.5 kilogramo
  • Sūris, fermentinis, 150 gramų
  • Aliejus, 80 mililitrų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Druska
  • Juodieji pipirai, malti
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Grietinė, 250 mililitrų
  • Pienas, 50 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Žiedinius kopūstus sudėkite į verdantį ir pasūdytą vandenį. Virkite apie 5 minutes ir po to nusausinkite.
Bulves supjaustykite griežinėliais.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Pakepinkite bulvių griežinėlius, kol šiek tiek apskrunda.
Bulves išimkite iš keptuvės ir sudėkite į kepimo indą.
Česnakus ir svogūną susmulkinkite ir pakepinkite iki 2 minučių.
Po to į keptuvę sudėkite faršą, paskaninkite prieskoniais ir pamaišant pakepinkite apie 5 minutes.
Ant bulvių sudėkite mėsą. Ant mėsos sudėkite žiedinius kopūstus.
Išplakite kiaušinius su pienu ir grietine. Šį mišinį supilkite į kepimo skardą. Ant viršaus priberkite sutarkuoto sūrio.
Įkaitinkite orkaitę 180° C ir kepkite 30 minučių.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Bridžita
2014-07-17 20:32
Aš paskaninau svogūnų laiškais ir krapais. Tai pasaka!
jurga
2014-02-13 15:46
tikrai labai skanu
Ramune
2013-08-08 11:20
Mano vyrams patiko, tik bulvių nekepiau, o kelias minutes apviriau. Skanu
Indre
2012-09-12 11:56
Labas skanu
vanesa
2012-02-16 02:23
labai skanu,visai seimai patiko