Žiedinių kopūstų, bulvių ir mėsos apkepas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Žiediniai kopūstai, 1 kilogramas
- Bulvės, 8 vienetai
- Kiaulienos faršas, 0.5 kilogramo
- Sūris, fermentinis, 150 gramų
- Aliejus, 80 mililitrų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Česnakas, 2 skiltelės
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Grietinė, 250 mililitrų
- Pienas, 50 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Žiedinius kopūstus sudėkite į verdantį ir pasūdytą vandenį. Virkite apie 5 minutes ir po to nusausinkite.
Bulves supjaustykite griežinėliais.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Pakepinkite bulvių griežinėlius, kol šiek tiek apskrunda.
Bulves išimkite iš keptuvės ir sudėkite į kepimo indą.
Česnakus ir svogūną susmulkinkite ir pakepinkite iki 2 minučių.
Po to į keptuvę sudėkite faršą, paskaninkite prieskoniais ir pamaišant pakepinkite apie 5 minutes.
Ant bulvių sudėkite mėsą. Ant mėsos sudėkite žiedinius kopūstus.
Išplakite kiaušinius su pienu ir grietine. Šį mišinį supilkite į kepimo skardą. Ant viršaus priberkite sutarkuoto sūrio.
Įkaitinkite orkaitę 180° C ir kepkite 30 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-02-13 15:46
tikrai labai skanu
2013-08-08 11:20
Mano vyrams patiko, tik bulvių nekepiau, o kelias minutes apviriau. Skanu
2012-09-12 11:56
Labas skanu
2012-02-16 02:23
labai skanu,visai seimai patiko
2014-07-17 20:32