Žiedinių kopūstų tyrė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Žiediniai kopūstai, 500 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Česnakas, skiltelėmis, 2 vienetai
- Bulvės, 2 vienetai
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 30 gramų
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Žiedinius kopūstus sudėjau į puodą ir užpyliau vandeniu. Pasūdžiau. Viriau apie 15 min.
Kol virė, susismulkinau česnaką ir svogūnus, pakepinau ant alyvuogių aliejaus.
Nuo kopūstų nupyliau dalį vandens. Vandens pasilikau tik tiek, kad lengvai trintųsi. Sudėjau pakepintus svogūnus bei česnakus ir sutryniau.
Įmaišiau pora šaukštų grietinės. Į kiekvieną lėkštę su sriuba įdėjau ir po gabalėlį sviesto. Galima dėti daugiau prieskoniu. Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-09-13 22:50