ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis

ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • ZIGMO Atlantinių lašišų filė, 600 gramų
  • Morkos, 2 vienetai
  • Alyvuogių aliejus, 50 mililitrų
  • Česnakas, 5 skiltelės
  • Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
  • Dižono garstyčios, 3 valgomieji šaukštai
  • Rozmarinas, 1 vienetas
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Majonezą sumaišykite su garstyčiomis.

  2. Morką švariai nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Nulupkite česnaką.

  3. Į kepimo indą dėkite rozmarino šakelę, morkų griežinėlius ir česnako skilteles, viską pagardinkite druska, pipirais ir apšlakstykite aliejumi.

  4. Lašišos filė aptepkite paruoštu majonezo-garstyčių padažu ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 15 min. Pasakiškai gardi lašiša!

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Zigmas
» Rašyti komentarą
» Komentarai