ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- ZIGMO Atlantinių lašišų filė, 600 gramų
- Morkos, 2 vienetai
- Alyvuogių aliejus, 50 mililitrų
- Česnakas, 5 skiltelės
- Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
- Dižono garstyčios, 3 valgomieji šaukštai
- Rozmarinas, 1 vienetas
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Majonezą sumaišykite su garstyčiomis.
Morką švariai nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Nulupkite česnaką.
Į kepimo indą dėkite rozmarino šakelę, morkų griežinėlius ir česnako skilteles, viską pagardinkite druska, pipirais ir apšlakstykite aliejumi.
Lašišos filė aptepkite paruoštu majonezo-garstyčių padažu ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 15 min. Pasakiškai gardi lašiša!
» Rašyti komentarą
» Komentarai