Žirnelių sriuba

Žirnelių sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Žirniai, konservuoti, 200 gramų
  • Sviestas, 40 gramų
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Sultinys, 250 mililitrų
  • Krapai
  • Česnakas
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Druska
  • Kvapieji pipirai
  • Duona, 2 riekės
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Žirnelius (be skystimo) išplakti mikserio pagalba iki vientisos masės. Supjaustytus morką ir svogūną pakepinkite ant sviesto. Į keptuvę suberkite miltus, gerai sumaišykite, ir kepkite daržoves su miltais dar 3 min. Į sultinį sudekite daržovių ir miltų, žirnelių masę. Visą laiką maišydami užvirinkite, virkite dar 5 min. ant silpnos ugnies. Duoną supjaustykite smulkiai kubeliais. Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus, sudėkite smulkiai kapotą česnaką, duonos kubelius. Kepkite kol švelniai apskrus. Pateikite sriubą, pabarstytą krapais ir skrebučiais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai