Žirnių blynai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Aliejus
- Žirniai, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Miltai, 0.5 stiklinės
- Druska
- Svogūnai, vidutinis, 1 vienetas
- Grybai, 6 vienetai
- Morkos, 2 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Vanduo, 0.5 stiklinės
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Išplautus žirnius užpilkite vandeniu ir virkite apie 20 min., kol suminkštės. Taip pat atskirai išvirkite ir džiovintus grybus.Vandenį nuo žirnių nupilkite. Žirnius sumalkite, į jų masę sudėkite smulkintą svogūną, įmuškite kiaušinius, suberkite miltus, pagardinkite druska ir pipirais. Tešlą gerai išmaišykite ir kepkite Įkaitintame aliejuje. Kol kepa blynai paruoškime jiems padažą. Padažui susmulkinkite išvirtus grybus, susmulkinkite svogūną, sutarkuokite burokine tarka morkas. Grybus pakepinkite su sviestu ir daržovėmis, pasūdykite, įpilkite 0,5 stiklinės vandens, patroškinkite ir supilkite miltus. Kai padažas sutirštės jį dėkite ant iškeptų blynų ir skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai