Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Lauro lapai
- Juodieji pipirai
- Druska
- Perlinės kruopos, 1 sauja
- Žirniai, 1 sauja
- Sultinys, vištienos, 2 litrai
- Bulvės, 2 vienetai
- Petražolės
- Morkos, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Žirnius pamirkome vandenyje per naktį.
Į verdantį sultinį supilame žirnius, kiek vėliau (po 30 min.) kruopas, o po 10 min. sudedame mažais kubeliais pjaustytas bulves ir morkas, petražoles, lauro lapelius. Sriubą pagardiname druska ir juodaisiais pipirais.
Verdame apie 40 min. Sriubą galima patiekti su grietine ar lašinių spirgučiais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai