Žirnių užkandėlė prie alaus
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Žirniai, virti, 2 stiklinės
- Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Poras, smulkintas, 1 vienetas
- Česnakas, smulkintas, 1 skiltelė
- Citrinos, žievelė, 1 vienetas
- Duona, riekutėmis, 2 vienetai
- Sūris, rūkytas
- Dešrelės, rūkytos, 2 vienetai
- Alyvuogės, juodosios, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
Į įkaitintą keptuvę su aliejumi suberiame žirnius. Pamaišydami kepiname ant didelės ugnies, kol pagels. Į keptuvę sukratome smulkintą porą, kaitinkite, kol jis švelniai parus (apie5-7 min.). Paskutinę minutę suberkite smulkiai kapotą česnaką ir citrinos žievelę. Keptuvę nukeliame nuo ugnies. Kol žirniai atvės, pakepiname kubeliais pjaustytą duoną bei griežinėliais pjaustytas dešreles. Prieš patiekiant, sumaišome: žirnius su duona, rūkyto sūrio kubeliais, dešrelėmis ir juodomis alyvuogėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-02-10 23:35