Žirnių užkandėlė prie alaus

Žirnių užkandėlė prie alaus
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Žirniai, virti, 2 stiklinės
  • Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Poras, smulkintas, 1 vienetas
  • Česnakas, smulkintas, 1 skiltelė
  • Citrinos, žievelė, 1 vienetas
  • Duona, riekutėmis, 2 vienetai
  • Sūris, rūkytas
  • Dešrelės, rūkytos, 2 vienetai
  • Alyvuogės, juodosios, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:

Į įkaitintą keptuvę su aliejumi suberiame žirnius. Pamaišydami kepiname ant didelės ugnies, kol pagels. Į keptuvę sukratome smulkintą porą, kaitinkite, kol jis švelniai parus (apie5-7 min.). Paskutinę minutę suberkite smulkiai kapotą česnaką ir citrinos žievelę. Keptuvę nukeliame nuo ugnies. Kol žirniai atvės, pakepiname kubeliais pjaustytą duoną bei griežinėliais pjaustytas dešreles. Prieš patiekiant, sumaišome: žirnius su duona, rūkyto sūrio kubeliais, dešrelėmis ir juodomis alyvuogėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
amandulè
2011-02-10 23:35
IDOMUS RECEPTAS,KAZI KAIP TEN SU DUONA,GAL PER DAUG VISKO,BET NERAGAVUS NEGALIU SAKYT...