Zrazai su džiovintomis slyvomis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaulienos nugarinė, 500 gramų
- Sūris, fermentinis, 100 gramų
- Džiovintos slyvos, 1 sauja
- Druska
- Pipirai
- Brendis, 50 gramų
- Kiauliena, šoninė, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Mėsą supjaustyti griežiniais ir išmušti. Griežinukus pabarstyti druska bei pipirais. Ant kiekvieno griežinėlio dėti po šoninės juostelę, o per visą mėsos griežinėlio plotį dėti brendyje išmiškytas slyvas (apie 3 slyvas) ir pabarstyti per visą kepsnį barstyti tarkuoto sūrio. Tada susukti ruletus, sutvirtinti mediniais pagaliukais ir kepti karštame aliejuje iš visų pusių, kol gražiai apskrus. Labai tinka patiekti su grybų padažu.
Autorės receptas
Zrazai ant lietuvių bajorų stalo atkeliavo iš Lenkijos didikų virtuvės ir yra mėgiami iki šių dienų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-10-11 15:43