Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
 
                        Akcijos:
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Sūris, tarkuotas, fermentinis
- Batonas, riekutė, 2 vienetai
- Paprika, raudona, 1 vienetas
- Šparaginės pupelės, 11 vienetų
- Druska
- Juodieji pipirai, stambiai malti
- Lauro lapai, 1 vienetas
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                        Į kiaulienos faršą įdedame du kiaušinius, juodujų pipirų pagal skonį, druskos truputį. išmirkintas piene dvi riekutes batono, nusunkiame ir dedame į faršą. Viska gerai išmaišome. Iš faršo padarome pailgą blyną, lyg būtų iškočiotas kaip tešla. Faršo blynas turi būti ne per plonas, apie 2-3 cm. Ant jo barstome tarkuotą fermentinį sūrį, pjaustytą raudonąją papriką nedideliais kubeliais, šparagines pupeles taip pat pjaustome kubeliais ir barstome tolygiai ant faršo blyno. Galiausiai užbarstome stambiai maltus juoduosius pipirus ir į patį centrą padedame lauro lapą. Tada sukame į vyniotinį- zuikio formos ir dedame į sviestu išteptą kepimo formą. Kepame 45 minutes 170 laipsnių karščio orkaiteje. SKANAUS!
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    