Žuvienė kitaip

Žuvienė kitaip
Pati skaniausia žuvienė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Žuvis, file, 5
  • Morkos, (didesnė), 1
  • Svogūnai, ( didesnis ), 1
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
  • Vanduo, 1 litras
  • Krapai, 1
  • Petražolės, 1
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. I gilesne keptuve ipilame vandeni ir susdedame žuvi, jei mažos žuvytės tiesiog kiek telpa. jei file gabaliukus smulkiname kaip patinka ( skaniausia su tik ka pagauta žuvimi) verdame nuimamme putas, dedame supjaustyta griežinėliais morka, paverdame 10-20 min. Dedame druskos, pipiru, česnaka, svogunus, skanaujame. Kiek truksta skonio dedame druskytės, galima dėti daugiau nesijaučia. . Pabaigoje dedame sviesta, grietine ir užverdame.

  2. Valgome iš pačios keptuvės , padėjus ant stalo viduryje. Visi susėde kabinam šaukštu žuvyte ir skystima. Skanumėlis. tai mano tėtės žvejo firminė žuvienė, skanu pirštukus apsilaižysite

Porcijų skaičius: 3
Receptą atsiuntė: Živilė
» Rašyti komentarą
» Komentarai