Žuvienė kitaip
Pati skaniausia žuvienė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Žuvis, file, 5
- Morkos, (didesnė), 1
- Svogūnai, ( didesnis ), 1
- Česnakas, 2 skiltelės
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
- Vanduo, 1 litras
- Krapai, 1
- Petražolės, 1
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 3
I gilesne keptuve ipilame vandeni ir susdedame žuvi, jei mažos žuvytės tiesiog kiek telpa. jei file gabaliukus smulkiname kaip patinka ( skaniausia su tik ka pagauta žuvimi) verdame nuimamme putas, dedame supjaustyta griežinėliais morka, paverdame 10-20 min. Dedame druskos, pipiru, česnaka, svogunus, skanaujame. Kiek truksta skonio dedame druskytės, galima dėti daugiau nesijaučia. . Pabaigoje dedame sviesta, grietine ir užverdame.
Valgome iš pačios keptuvės , padėjus ant stalo viduryje. Visi susėde kabinam šaukštu žuvyte ir skystima. Skanumėlis. tai mano tėtės žvejo firminė žuvienė, skanu pirštukus apsilaižysite
» Rašyti komentarą
» Komentarai