Žuvienė, virta ant laužo
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Ešerys, 500 gramų
- Petražolės, 2 saujos
- Salierai, 1 vienetas
- Svogūnai, 2 vienetai
- Morkos, 3 vienetai
- Kiaušiniai, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Žuvis nuvalom, išdarinėjam. Supjaustom didesniais gabalais ir sudedam į puodą. Užpilame 4 litrais vandens ir verdame apie 30 min.
Morkas, salierą, svogūnus supjaustom ir sudedam į puodą. Kiaušinius gerai nuplaunam ir taip pat dedam į sriubą. Po 10 min. kiaušinius išimame ir nulupame. Perpjaunam ir sudedam į sriubą. Viską verdam dar apie 30-40 min.
Kai jau sriuba baigia virti, sudedam kapotas petražoles. Tinka svogūnų laiškai ir krapai. SKANAUS
» Rašyti komentarą
» Komentarai