Žuvienė, virta ant laužo

Žuvienė, virta ant laužo
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Ešerys, 500 gramų
  • Petražolės, 2 saujos
  • Salierai, 1 vienetas
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Morkos, 3 vienetai
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Žuvis nuvalom, išdarinėjam. Supjaustom didesniais gabalais ir sudedam į puodą. Užpilame 4 litrais vandens ir verdame apie 30 min.

Morkas, salierą, svogūnus supjaustom ir sudedam į puodą. Kiaušinius gerai nuplaunam ir taip pat dedam į sriubą. Po 10 min. kiaušinius išimame ir nulupame. Perpjaunam ir sudedam į sriubą. Viską verdam dar apie 30-40 min.

Kai jau sriuba baigia virti, sudedam kapotas petražoles. Tinka svogūnų laiškai ir krapai. SKANAUS

» Rašyti komentarą
» Komentarai