Žuvies apkepas

Žuvies apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jūros lydeka, 500 gramų
  • Svogūnai, 5 vienetai
  • Morkos, 300 gramų
  • Aliejus, kepimui
  • Ryžiai, virti, 400 gramų
  • Sūris, fermentinis, 200 gramų
  • Druska
  • Prieskoniai, žuviai
Gaminimo instrukcija:

Keptuvėje su aliejumi iškepti įtrintą prieskoniais žuvį. Išvirti ryžius pasūdytame vandenyje. Svogūnus supjaustyti griežinėliais, pakepinti aliejuje, po to sudėti burokine tarka sutarkuotas morkas ir viską troškinti apie 15 min (galima truputį pasūdyti).
Į skardą su sviestiniu popieriumi dėti sluoksniais: iškeptą žuvį, troškintus svogūnus su morkomis, virtus ryžius, tarkuotą fermentinį sūrį. Uždengti apkepą folija ir kepti 180-190 laipsnių orkaitėje apie 25-30 min. Pateikti apkepą su majonezu arba kitu majonezo padažu.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Lukas
2017-03-23 23:27
Žuvies apkepas "ūlis"