Žuvies blyneliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Žuvis, filė, 200 gramų
- Paprika, 0.5 vieneto
- Bulvės, 2 vienetai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Petražolės
- Krapai
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Žuvies filė (čia tilapijos filė) supjaustyti kuo smulkiau.
Papriką sutarkuoti burokine tarka, odelę išmesti. Masę prispausti pirštais prie lėkštės ir nupilti skystį.
Bulves taip pat sutarkuoti burokine tarka.
Petražoles, krapus susmulkinti (čia sušaldytos petražolės).
Viską sumaišyti, įmušti 2 kiaušinius. Aš įmušiau 1, bet pasirodė per mažai, tada dar vieną :)
Pagardinti ir kepti aliejuje ant nedidelės ugnies.
Gavosi 8 blyneliai – labai švelnus, sultingi ir skanus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-12-09 20:38
Bulves zalios ar virtos?
2011-01-26 15:02
skanu.... bandziau ir su virtom bulvem.... irgi visai nieko (zuvi tokiu atveju, labai - LABAI smulkiai supjausciau)
2010-05-11 12:08
viskas ok,bet kita karta nedesiu paprikos.Bet del skonio nesigincijama.
2010-04-29 19:27
labai skaniai atrodo
2011-12-22 10:24