Žuvies blyneliai

Žuvies blyneliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Žuvis, filė, 200 gramų
  • Paprika, 0.5 vieneto
  • Bulvės, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Petražolės
  • Krapai
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:

Žuvies filė (čia tilapijos filė) supjaustyti kuo smulkiau.

Papriką sutarkuoti burokine tarka, odelę išmesti. Masę prispausti pirštais prie lėkštės ir nupilti skystį.

Bulves taip pat sutarkuoti burokine tarka.

Petražoles, krapus susmulkinti (čia sušaldytos petražolės).

Viską sumaišyti, įmušti 2 kiaušinius. Aš įmušiau 1, bet pasirodė per mažai, tada dar vieną :)

Pagardinti ir kepti aliejuje ant nedidelės ugnies.

Gavosi 8 blyneliai – labai švelnus, sultingi ir skanus :)

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Vaida
2011-12-22 10:24
jei neparašyta, kad virtos, tai žalios
Ona
2011-12-09 20:38
Bulves zalios ar virtos?
Marius
2011-01-26 15:02
skanu.... bandziau ir su virtom bulvem.... irgi visai nieko (zuvi tokiu atveju, labai - LABAI smulkiai supjausciau)
liu
2010-05-11 12:08
viskas ok,bet kita karta nedesiu paprikos.Bet del skonio nesigincijama.
juratera
2010-04-29 19:27
labai skaniai atrodo