Žuvies filė gabaliukai

Žuvies filė gabaliukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Karpis, 700 gramų
  • Druska
  • Pipirai
  • Miltai, 3 valgomieji šaukštai
  • Obelių aliejus, sviesto skonio, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Žuvį išdarinėti ir nulupti. Atskirti filė nuo kaulų, supjaustyti gabalais. Apibarstyti druska, pipirais ir apvolioti miltuose (arba džiūvėsėliuose). Žuvies filė apkepti karštame "Obelių" sviesto skonio aliejuje. Patiekti su grybų padažu.





Šaltinis: tai prancūziškas patiekalas (A. Bernė "Prancūzijos patiekalai"), tačiau galėjo būti populiarus ir lietuvių bajoriškoje virtuvėje.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai