Žuvies filė gabaliukai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Karpis, 700 gramų
- Druska
- Pipirai
- Miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Obelių aliejus, sviesto skonio, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Žuvį išdarinėti ir nulupti. Atskirti filė nuo kaulų, supjaustyti gabalais. Apibarstyti druska, pipirais ir apvolioti miltuose (arba džiūvėsėliuose). Žuvies filė apkepti karštame "Obelių" sviesto skonio aliejuje. Patiekti su grybų padažu.
Šaltinis: tai prancūziškas patiekalas (A. Bernė "Prancūzijos patiekalai"), tačiau galėjo būti populiarus ir lietuvių bajoriškoje virtuvėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai