Žuvies maltiniai

Žuvies maltiniai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Žuvis, 1 kilogramas
  • Batonas, 200 gramų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Taukai (kiaulių), 100 gramų
  • Česnakas, skiltelės, 4 vienetai
  • Sviestas, 4 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Juodieji pipirai, malti
  • Džiūvėsėliai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Išvalytos žuvys, išėmus kaulus, sumalamos kartu su svogūnu, česnaku, išmirkytu batonu.
Gauta masė gerai išmaišoma su kiaušiniu, sviestu, prieskoniais ir druska.
Iš jos padaromi nedideli kamuolėliai. Jie apvoliojami džiūvėsėliais, suplojami ir kepami riebaluose, kol abi pusės gražiai apskrunda.
Tinka su virtomis bulvėmis, salotomis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Nijole
2016-01-28 20:02
atrodo labai skaniai ar galima naudoti alieju vietijkiaules tauku ,as nezinau kurtauku gauti?
mano
2011-10-20 20:38
skanu tik mažai gaunasi,iš 1kg šaldytos žuvies 300-400gr.žuvytės.Perkam ledą.