Žuvies pudingas

Žuvies pudingas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Žuvis, file, 600 gramų
  • Grietinėlė, 35%, 150 mililitrų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Špinatai, 50 gramų
  • Žiediniai kopūstai, 50 gramų
  • Morkos, 100 gramų
  • Augalinis aliejus
  • Druska, 2 žiupsneliai
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Į 3 indelius dėkite po 200 g žuvies, pilkite po 50 g grietinėles, įmuškite po kiaušinio trynį.

  2. Į vieną indą dėkite kepintas tarkuotas morkas, į kitą - virtą žiedinį kopūstą, į trečią - šutintus špinatus.

  3. Visus produktus iš indelių sutrinti smulkintuvu. Turėsime tris skirtingų spalvų mases.

  4. Tada į kiekvieną masę dėti po vieną iki standžių putų išplaktą kiaušinio baltymą.

  5. Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi ir visas mases atsargiai ir gražiai sudėti į formą (sluoksniuoti).

  6. Formą padengti folija ir kepti 150° temperatūroje apie 40 minučių. Po to nuimti foliją ir dar kepti apie 15 - 20 minučių.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą
» Komentarai