Žuvies pudingas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Žuvis, file, 600 gramų
- Grietinėlė, 35%, 150 mililitrų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Špinatai, 50 gramų
- Žiediniai kopūstai, 50 gramų
- Morkos, 100 gramų
- Augalinis aliejus
- Druska, 2 žiupsneliai
- Kiaušiniai, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Į 3 indelius dėkite po 200 g žuvies, pilkite po 50 g grietinėles, įmuškite po kiaušinio trynį.
Į vieną indą dėkite kepintas tarkuotas morkas, į kitą - virtą žiedinį kopūstą, į trečią - šutintus špinatus.
Visus produktus iš indelių sutrinti smulkintuvu. Turėsime tris skirtingų spalvų mases.
Tada į kiekvieną masę dėti po vieną iki standžių putų išplaktą kiaušinio baltymą.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi ir visas mases atsargiai ir gražiai sudėti į formą (sluoksniuoti).
Formą padengti folija ir kepti 150° temperatūroje apie 40 minučių. Po to nuimti foliją ir dar kepti apie 15 - 20 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai