Žuvies pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Žalumynai, 2 saujos
- Žuvis, lašišos ar upėtakio filė, 200 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Cukrus
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Aliejus, 100 mililitrų
- Pienas, 120 mililitrų
- Sūris, fermentinis, 100 gramų
- Kvietiniai miltai, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
Žuvį susmulkinti.
Išplakti kiaušinius, įmaišyti kepimo miltelius, sukapotus žalumynus, cukrų, druską, aliejų, pieną, sutarkuotą sūrį ir nuolat maišant iš lėto suberti miltus.
Neišsigąskite, kad tešla skysta, tokia ir turi būti.
Ją supilkite į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi.
Kepti 180°C orkaitėje 40 minučių. Nepamirškite, kad kepimo laikas priklauso nuo Jūsų kepimo indo aukščiau. Kuo skarda aukštesnė, tuo ilgiau gali tekti kepti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai