Žuvies pyragas

Žuvies pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Įdarui:
  • Žuvis, konservuota, 500 gramų
  • Grietinė, 10-20 proc. riebumo, 10 valgomųjų šaukštų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Žalumynai, smulkinti, 2 valgomieji šaukštai
Tešlai:
  • Kvietiniai miltai, 350 gramų
  • Grietinė, 10-20 proc. riebumo, 200 gramų
  • Sviestas, tešlai, 180 gramų
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, tešlai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska, tešlai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Grietinę išmaišome su ištirpintu sviestu ir druska. Įmaišome miltus ir kepimo miltelius. Gerai išminkome tešlą.

  2. Tešla išklojame kepimo formą: ir dugną, ir šonus.

  3. Konservuotą žuvį (savo sultyse ar aliejuje) išmaišome su susmulkintais žalumynais. Sudedame ant tešlos. Išplakame kiaušinius su grietine ir miltais. Supilame ant žuvies.

  4. Kepame 40 - 45 minutes 180 °C orkaitėje.

» Rašyti komentarą