Žuvies pyragėliai

Žuvies pyragėliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lašiša, malta, 450 gramų
  • Menkės, malta, 450 gramų
  • Krakmolas, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Prieskoniai, žuviai
  • Špinatai, malti, šaldyti, 200 gramų
  • Svogūnai, 0.5 vieneto
  • Morkos, maža, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Šį receptuką radau kitam tinklalapyje, bet kadangi išbandžiau pati ir namiškiams patiko, tad siūlau ir jums išmėginti.
Maltą lašišą kiek galima nuspausti, kad kuo mažiau šlapia būtų. Įmušti kiaušinį, dėti smulkiai pjaustytą svogūną, smulkiai tarkuotą morką, šaukštą krakmolo ir džiuvėsėlių. Džiuvėsėlių kiekis priklauso nuo masės šlapumo. Ji neturi būti kieta, bet ir neskysta. Panašiai kaip kotletukams. Šią gerai išminkytą masę dedame į kepimo indą, kuris išklotas kepimo popieriumi. Ruošiame kitą masę: maltą menkę taip pat gerai nusunkiame, dedame kiaušinį, krakmolo šaukštą, atšildytus špinatus ir džiuvėsėlių. Tešla taip pat turi būti panaši į pirmąją masę. Ją dedame ant lašišos masės ir gerai suplojame. Kepame 30 minučių 160 0C orkaitėje. Iškepus ir atvėsinus, supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Skanaus :)

» Rašyti komentarą
» Komentarai