Žuvies tortas su karališkuoju majonezu

Žuvies tortas su karališkuoju majonezu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Napaleono lakštai, 3 vienetai
  • Lašiša, ZIGMO file, 400 gramų
  • Grietinė, 200 gramų
  • Majonezas, DAUMANTŲ „Karališkas su čiobreliais“, 200 gramų
  • Česnakas, 4 skiltelės
  • Druska, 2 žiupsneliai
  • Žalumynai, (įvairūs), 100 gramų
  • Džiūvėsėliai, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Grietinę sumaišome su majonezu, pagardiname druska, išspaudžiame česnaką. Viską išmaiįome.

  2. Žalumynus smulkiai supjaustome.

  3. Paimam atidaroma formą. Į formos dugną dedam napoleono lakštą, supilame 1/3 padažo, išlyginam, sudedam pusę lašišos.

  4. Dedam antrą lakštą, supilame dar 1/3 padažo, sudedam likusią lašišą, žalumynus ir uždengiame trečioju lakštu. Ant viršaus supilame likusį padažą.

  5. Tortą uždengiame maistine plėvele ir pastatome per naktį į šaldytuvą.

  6. Kitą dieną išimam tortą iš formos. Torto kraštus apibarstome džiūvėsėliais. Papuošimas priklauso nuo Jūsų fantazijos(aš papuošiau besmėgenių pagamintų iš varškės sūrio ir pingvinukais iš alyvuogių).


    Skanaus.

Porcijų skaičius: 15
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą
» Komentarai