Žuvies tortas su karališkuoju majonezu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Napaleono lakštai, 3 vienetai
- Lašiša, ZIGMO file, 400 gramų
- Grietinė, 200 gramų
- Majonezas, DAUMANTŲ „Karališkas su čiobreliais“, 200 gramų
- Česnakas, 4 skiltelės
- Druska, 2 žiupsneliai
- Žalumynai, (įvairūs), 100 gramų
- Džiūvėsėliai, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 15
Grietinę sumaišome su majonezu, pagardiname druska, išspaudžiame česnaką. Viską išmaiįome.
Žalumynus smulkiai supjaustome.
Paimam atidaroma formą. Į formos dugną dedam napoleono lakštą, supilame 1/3 padažo, išlyginam, sudedam pusę lašišos.
Dedam antrą lakštą, supilame dar 1/3 padažo, sudedam likusią lašišą, žalumynus ir uždengiame trečioju lakštu. Ant viršaus supilame likusį padažą.
Tortą uždengiame maistine plėvele ir pastatome per naktį į šaldytuvą.
Kitą dieną išimam tortą iš formos. Torto kraštus apibarstome džiūvėsėliais. Papuošimas priklauso nuo Jūsų fantazijos(aš papuošiau besmėgenių pagamintų iš varškės sūrio ir pingvinukais iš alyvuogių).
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai