Žuvies troškinys
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Žuvis, 1 kilogramas
- Sviestas, 200 gramų
- Petražolės
- Salierai
- Krapai
- Juozažolė
- Gelsvė
- Svogūnai, 2 vienetai
- Česnakas, skiltelės, 2 vienetai
- Citrinos, 1 vienetas
- Pomidorų padažas
- Aitrioji paprika
- Paprika
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Žuvys išvalomos ir, išėmus kaulus, supjaustomos. Gabalai apšlakstomi citrinos sultimis, pasūdomi, apibarstomi maltais raudonaisiais pipirais. Dalis prieskoninių žalumynų, ankštiniai pipirai ir svogūnai, česnakai smulkiai supjaustomi ir pakepinami svieste. Į juos pridedama pomidorų padažo, sudedama žuvis, ir viskas troškinama ant lengvos ugnies.
Troškinys tiekiamas apibarstytas likusiais prieskoniniais žalumynais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-10-03 11:20