Žuvies vyniotinis kopūstų lapuose

Žuvies vyniotinis kopūstų lapuose
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jūros lydeka, filė, 1.2 kilogramo
  • Morkos, virtos, 2 vienetai
  • Kopūstai, lapai, 8 vienetai
  • Batonas, riekelės, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Prieskoniai, žuvims
  • Druska
  • Juodieji pipirai, malti
Gaminimo instrukcija:

Patiekalui dar pasiruoškite marlės ir folijos.

Žuvį sumalkite su piene arba sultinyje išmirkytu batonu. Į šią masę suberkite smulkiai supjaustytas virtas morkas, įmuškite kiaušinius, įberkite prieskonių ir gerai išmaišykite. Kopūsto lapus paruoškite kaip balandėliams. Tada patieskite marlę, ant jos - foliją, o ant folijos vieną prieš kitą (storaisiais galais) klokite kopūsto lapus. Ant kopūsto lapų dėkite maltą žuvį, ją gerai suspauskite, apgaubkite kopūsto lapais, suvyniokite į foliją bei marlę ir užriškite galus. Virkite pasūdytame vandenyje su prieskoniais (pipirais, lauro lapais, salierais ir pan.) apie 30 min. Galima patiekti ir karštą, ir šaltą. Labai tinka raudoni padažai.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Beata
2009-12-20 11:12
pabandysiu nes žuvies su kopūstais nesu valgius