Žuvies vyniotinis kopūstų lapuose
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jūros lydeka, filė, 1.2 kilogramo
- Morkos, virtos, 2 vienetai
- Kopūstai, lapai, 8 vienetai
- Batonas, riekelės, 2 vienetai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Prieskoniai, žuvims
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
Gaminimo instrukcija:
Patiekalui dar pasiruoškite marlės ir folijos.
Žuvį sumalkite su piene arba sultinyje išmirkytu batonu. Į šią masę suberkite smulkiai supjaustytas virtas morkas, įmuškite kiaušinius, įberkite prieskonių ir gerai išmaišykite. Kopūsto lapus paruoškite kaip balandėliams. Tada patieskite marlę, ant jos - foliją, o ant folijos vieną prieš kitą (storaisiais galais) klokite kopūsto lapus. Ant kopūsto lapų dėkite maltą žuvį, ją gerai suspauskite, apgaubkite kopūsto lapais, suvyniokite į foliją bei marlę ir užriškite galus. Virkite pasūdytame vandenyje su prieskoniais (pipirais, lauro lapais, salierais ir pan.) apie 30 min. Galima patiekti ir karštą, ir šaltą. Labai tinka raudoni padažai.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-12-20 11:12