Žuvis ant grilio

Žuvis ant grilio
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Žuvis, saja ir mankė, 2 vienetai
  • Žaliosios citrinos sultys, 50 mililitrų
  • Prieskoninės žolelės, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska, 1 valgomasis šaukštas
  • Pipirai, 1 valgomasis šaukštas
  • Aitriosios paprikos milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvis įtriname druska ir pipirais, palaikome per naktį.

  2. Kelias valandas prieš kepimą dar įtriname laimo sultimis ir prieskoninėmis žolelėmis. Paįvairinimui vieną žuvytę įtriname čili pipiru.

  3. Kepame kepsninėje. Galima kepti ir neuždengus, tačiau taip žuvis bus kiek sausesnė.

  4. Kepant vis aplaistome alumi.

Porcijų skaičius: 3
Receptą atsiuntė: Laura
» Rašyti komentarą
» Komentarai