Žuvis apelsinų puodelyje
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Žuvis, filė (aš naudojau tilapiją), 100 gramų
- Apelsinai, 2 vienetai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Pievagrybiai, 5 vienetai
- Sūris, fermentinis
- Grietinėlė, 35%
- Prieskoniai
- Aliejus
- Krevetės be kevalo
Gaminimo instrukcija:
1. Pievagrybius nuplauti, susmulkinti ir pakepinti aliejuje ant stiprios ugnies, nes tada greičiau iškeps apkepas ir nebus skysčio.
2. Apelsinus perpjauti pusiau. Atsargiai šaukšteliu išimti minkštimą, ne pradurti! Kelis gabalėlius apelsino susmulkinam ir dedam į grybų masę.
3. Atskirai apkepame žuvį. Susmulkinti.
4. Išplakti kiaušinį su grietinėlę ir į tą masę įberti tarkuoto sūrio.
5. Viską sumaišyti - grybus, kiaušinių masę, susmulkintą žuvį, pagardinti pagal skonį ir gautą masę dedame į apelsinų puodelius. Papuošti krevetėmis su uodegėle.
6.Sustatome puodelius į formą. Šauname į orkaitę, temperatūra 190-200 laipsnių, ir kepame 15-20 minučių.
Labai skanu ir gražu :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-01-18 18:45
Puikus receptas .Labai idomus ir graziai , skirtingai atrodantis .Aciu
2010-01-21 20:22