Žuvis apelsinų puodelyje

Žuvis apelsinų puodelyje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Žuvis, filė (aš naudojau tilapiją), 100 gramų
  • Apelsinai, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Pievagrybiai, 5 vienetai
  • Sūris, fermentinis
  • Grietinėlė, 35%
  • Prieskoniai
  • Aliejus
  • Krevetės be kevalo
Gaminimo instrukcija:

1. Pievagrybius nuplauti, susmulkinti ir pakepinti aliejuje ant stiprios ugnies, nes tada greičiau iškeps apkepas ir nebus skysčio.
2. Apelsinus perpjauti pusiau. Atsargiai šaukšteliu išimti minkštimą, ne pradurti! Kelis gabalėlius apelsino susmulkinam ir dedam į grybų masę.
3. Atskirai apkepame žuvį. Susmulkinti.
4. Išplakti kiaušinį su grietinėlę ir į tą masę įberti tarkuoto sūrio.
5. Viską sumaišyti - grybus, kiaušinių masę, susmulkintą žuvį, pagardinti pagal skonį ir gautą masę dedame į apelsinų puodelius. Papuošti krevetėmis su uodegėle.
6.Sustatome puodelius į formą. Šauname į orkaitę, temperatūra 190-200 laipsnių, ir kepame 15-20 minučių.

Labai skanu ir gražu :)

» Rašyti komentarą
» Komentarai
simute
2010-01-21 20:22
labai grazu ir itariu skanu
Linksmute
2010-01-18 18:45
Puikus receptas .Labai idomus ir graziai , skirtingai atrodantis .Aciu