Žuvis krakmolo apvalkale

Žuvis krakmolo apvalkale
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Menkės, šviežia, 500 gramų
  • Juodieji pipirai, malti, 2 žiupsneliai
  • Lauro lapai, malti, 2 žiupsneliai
  • Čiobreliai, 1 žiupsnelis
  • Petražolės, šaldytos, 1 saujelė
  • Krakmolas, 5 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Aliejus, 60 gramų
  • Druska, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Žuvį ištrinti prieskoniais su druska ir leisti kiek pastovėti. Tuomet pavolioti kiaušinio plakinyje, krakmole ir kepti aliejuje.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Regina
» Rašyti komentarą
» Komentarai