Žuvis "lenkiškame" padaže

Žuvis "lenkiškame" padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, virti, 2 vienetai
  • Krapai
  • Jūros lydeka
  • Morkos, 1 vienetas
  • Petražolės
  • Gelsvė
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Į verdanti vandenį sudedame smulkiai supjaustytus svogūnus ir morkas. Verdame kol suminkštės (bet nesuvirs), tada supilame pieną ir sudedame atšildytą ir nedideliais gabaliukais supjaustytą žuvį. Sumetame visas prieskonines žoleles. Verdame ant nedidelės ugnies mazdaug 3-5 minutes. Likus porai minucių iki pabaigos. Suberiame virtą, kubeliais supjaustytą kietai virtą kiaušinį. Viską atsargiai išmaišome. Išjungė ugnį, puodą nukeliame, uždengiame dangčiu ir paliekame "prisirpti" porai minučių.

Patinka net tiems, kurie nelabai mėgsta žuves. PATIKRINTA :)

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Diana
2012-02-07 13:31
Labai skanu, vandens kiekis, kad tik apsemtu morkas ir svogunus. Super patiekaliukas
Tomas
2010-11-25 16:16
Na ka gi, stovi ant stalo pas mane sis patiekalas, duociau as jam 9 is 10. Padariau nedidele klaida, matyt per daug vandens darzovem pripyles buvau, tai tokia biski vandeninga gavosi, siaip kita karta bandysiu su labai minimaliai vandens, nes pieno per akis buna 500 gr. zuviai. Si karta buvau ipyles maziau nei puse puodo, reikes visai ant dugno tik kad darzoves apsemtu. Ai ir dar as nedejau kiausiniu nes nebuvo Labai skani zuvyte, aciu uz recepta
(anonimas)
2009-11-07 15:48
iaugenijus
2009-10-16 14:15
i koki kieki vandens sumest cvybelius su morkom?