Žuvis padaže
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pomidorų padažas, 4 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Jūros lydeka, 500 gramų
- Prieskoniai, žuviai
- Aliejus, kepimui, 5 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Lydeką išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Svogūnus supjaustome griežinėliais, pakepiname aliejuje, dedame pomidorų padažą ir patroškiname dar 2-3 min. Tada šiuo padažu apipilame keptą žuvytę. Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-12-20 22:56