Žuvis padaže

Žuvis padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pomidorų padažas, 4 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Jūros lydeka, 500 gramų
  • Prieskoniai, žuviai
  • Aliejus, kepimui, 5 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Lydeką išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Svogūnus supjaustome griežinėliais, pakepiname aliejuje, dedame pomidorų padažą ir patroškiname dar 2-3 min. Tada šiuo padažu apipilame keptą žuvytę. Skanaus :)

» Rašyti komentarą
» Komentarai
j
2011-12-20 22:56
jooo sitas liuks mama darydavo, o dabar ir as savo seimai darau