Žuvis pagal Ingą
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bulvės, 1 kilogramas
- Jūros lydeka, ar kita žuvis, 1 kilogramas
- Morkos, vidutinio dydžio, 3 vienetai
- Grietinė, 1 stiklinė
- Majonezas, neriebus, 1 stiklinė
- Svogūnai, 2 vienetai
- Aliejus, 100 gramų
- Prieskoniai, universalūs
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Nuskustas bulves supjaustome griežinėliais, sutarkuojame morkas, supjaustome smulkiai svogūną.
Morkas su svogūnais lengvai apkepame pagardinę prieskoniais. Sumaišome grietinę su majonezu.
Į skardą įpilame aliejaus, kad vos dengtų dugną. Dedame 2 sluoksnius bulvių griežinėlių, truputį apibarstome prieskoniais arba druska, tada klojame žuvies gabaliukus ir taip pat pabarstome prieskoniais, klojame dar sluoksniuką bulvių, o ant jų tolygiai uždedame pakepintas morkas su svogūnais, patį viršų aptepame grietinės ir majonezo mišiniu.
Kepame apie 50-60 minučių 180 C laipsnių orkaitėje.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2018-11-23 21:48
Labai patiko .Ačiū
2015-12-08 16:36
Issikepiau šį patiekalą ir labai patiko,skanumelis.
2015-12-05 10:12
Na kol neissikepem ir neparagavom nieko negaliu pasakyt.Bus viskas aisku kaip suvalgyta bus.Is sudeties patiekalu turi buti gardu.
2011-02-16 17:44
na sitas receptukas tikrai geras,mum labai patiko
2018-11-25 13:35