Žuvis tešloje

Žuvis tešloje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Krevetės be kevalo, 150 gramų
  • Druska
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Grybai, 300 gramų
  • Sviestas, 40 gramų
  • Tilapija, išdarinėta ir nuskusta, 2 vienetai
  • Tešla, sluoksniuota, 400 gramų
Gaminimo instrukcija:

Sviestą ištirpinti keptuvėje. Pakepinti susmulkintą svogūną, grybus ir krevetes.
Pakepinta mase įdaryti žuvis.
Kiekvieną žuvį apvolioti tešloje. Tešlą labai plonai iškočiokite, kad lengvai tešla priglustų prie žuvies. Turi matytis žuvies kontūrai.
Kaušinį išplakti su druska.
Kiaušinio plakiniu ištepti tešloje įvoliotas žuvis.
Žuvis susukti į foliją ir sudėti į kepimo skardą.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą.

» Rašyti komentarą
» Komentarai