Žuvis tešloje

Žuvis tešloje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Žuvis, filė, 400 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Žuvies filė įtryniau prieskoniais ir supjausčiau nedideliais gabaliukais.
Išplakiau kiaušinį.
Į kiaušinio plakinį įmaišiau smulkiai sutarkuotą svogūną, majonezą ir miltus.
Žuvies gabaliukus sudėjau į tešlą. Palaikiau 10 min. ir kepiau.
Kepti reikia įkaitintoje ir aliejumi pateptoje keptuvėje, kol gražiai apskrunda. Ant silpnos ugnies kepkite kiekvieną žuvies gabaliuką apie 2-3 min. vis apverčiant.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
nesvarbu
2017-12-26 16:27
sis receptas yra Beatos virtuveje,tai kieno jis jau net nesuprasi
jolanta
2017-02-18 08:55
Labai skanu
inga
2015-12-21 10:03
Kokia žuvis? O tai nemoku kepti arba ne ta pasirenku, suira istyzta
Eglė
2014-10-07 15:17
Kiek čia porcijų gaunasi?
ai
2013-12-15 23:16
O aš nemėgstu tų kurie nemėgsta žuvies