Žuvų piršteliai (naminiai)

Žuvų piršteliai (naminiai)
Labai skanus patiekalas, kurį įvertins kiekvienas :)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Žuvis, menkė, filė, 500
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Čiobreliai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Miltai
  • Džiūvėsėliai, malti
  • Aliejus
  • Česnakas, 1 skiltelė
  • Citrinos, griežinėliai, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvies filė supjaustykite pirštelių dydžio gabalėliais (Iš 500 g filė turėtų išeiti apie 12 pirštelių). Pabarstykite druska, pipirais.

  2. Paruoškite 3 lėkštes su miltais, kiaušinio plakiniu ir džiūvėsėlių trupiniais. Į trupinius įmaišykite čiobrelių, jog žuvis įgautų subtilų aromatą.

  3. Žuvies file gabaliukus apvoliokite miltuose , tada suvilgykite kiaušinio plakinyje ir apvoliokite trupiniuose.

  4. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite žuvies pirštelius maždaug 5 minutes , kol jie paruduos. kepkite iš abiejų pusių. Galite pašlakstyti česnako sultimis ar įdėti česnako skiltelę į keptuvę.

  5. Iškepusius pirštelius sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius. Patiekite su citrinos griežinėliais.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Gabrielė
» Rašyti komentarą
» Komentarai