Žuvų pirštelių apkepas

Žuvų pirštelių apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sūris, fermentinis, tarkuotas, 200 gramų
  • Druska
  • Žuvies piršteliai, 12 vienetų
  • Makaronai, vamzdelių formos, 300 gramų
  • Pomidorai, konservuoti, be odelės, 400 gramų
  • Pomidorai, švieži, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:

išvirkite makaronus ir juos sudėkite į riebalais išteptą, karščiui atsparų indą. Žuvų pirštelius apkepkite aliejuje. Konservuotus pomidorus su skysčiu supilkite į puodą, paskaninkite druska ir pipirais, užvirkite ir virkite keletą minučių. Po to plakikliu išplakite iki vientisos masės. Šviežius pomidorus, nulupus odelę, supjaustykite riekelėmis. Ant makaronų pabarstykite pusė fermentinio sūrio, dėkite pomidorų riekeles, pagardinkite druska ir pipirais, apliekite pomidorų padažu. Ant viršaus išdėliokite žuvų pirštelius, pabarstykite likusiu tarkuotu sūriu ir dėkite į iki 220C temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 10 min. Prieš patiekdamos, apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą
» Komentarai