Žydų meduolis

Žydų meduolis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Medus, dirbtinis, 250 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 500 gramų
  • Sviestas, 30 gramų
  • Kepimo milteliai, 10 gramų
  • Cukrus, 200 gramų
  • Kava, miežių, tirpi, 1.5 stiklinės
  • Imbieras, maltas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Gvazdikėliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Migdolai, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Sviestą ištrinti su cukrumi, įmušti kiaušinius, suberti miltus, išmaišytus su kepimo milteliais. Medų pakaitinti, atvėsinti, supilti į tešlą. Suberti maltus prieskonius, supilti kavą. Tęšlą gerai išmaišyti, sukrėsti į riebalais pateptą, džiūvėsėliais pabarstytą kepimo skardą. Išlukštentus ir verdančiu vandeniu nuplikytus migdolus sukišti į tešlą. Meduolį kepti 1 val. karštoje orkaitėje. Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Oksana
2024-02-01 15:04
Skanus, kepiau ne kartą, šeima mėgsta

2015-12-13 12:11
Jau einu kept ziuresiu kas bus
Paulina
2015-05-02 13:56
Eičiau kepti bet neturiu kelių produktų
Ugnė
2015-05-02 13:54
O kodėl vadinasi žydų meduolis ^-^
Rūta
2015-05-02 13:52
Tūrėtu buti skanu