Žydų meduolis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Medus, dirbtinis, 250 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 500 gramų
- Sviestas, 30 gramų
- Kepimo milteliai, 10 gramų
- Cukrus, 200 gramų
- Kava, miežių, tirpi, 1.5 stiklinės
- Imbieras, maltas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Gvazdikėliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Migdolai, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Sviestą ištrinti su cukrumi, įmušti kiaušinius, suberti miltus, išmaišytus su kepimo milteliais. Medų pakaitinti, atvėsinti, supilti į tešlą. Suberti maltus prieskonius, supilti kavą. Tęšlą gerai išmaišyti, sukrėsti į riebalais pateptą, džiūvėsėliais pabarstytą kepimo skardą. Išlukštentus ir verdančiu vandeniu nuplikytus migdolus sukišti į tešlą. Meduolį kepti 1 val. karštoje orkaitėje. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-12-13 12:11
Jau einu kept ziuresiu kas bus
2015-05-02 13:56
Eičiau kepti bet neturiu kelių produktų
2015-05-02 13:54
O kodėl vadinasi žydų meduolis ^-^
2015-05-02 13:52
Tūrėtu buti skanu
2024-02-01 15:04