Salotų padažui dar reiks: 1 virtas kiaušinis, 6 šaukštai aliejaus, 6 šaukštai acto, druskos, juodųjų pipirų.
Nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti grybai (labiau tinka baravykai ir raudonikiai) pasūdomi, įpilama acto, aliejaus, įberiama pipirų ir ištroškinama. Ataušinti grybai užpilami salotų padažu ir 2 val. laikomi šaltoje vietoje. Salotos paduodamos atšaldytos.
Padažui smulkiai sukapotas kiaušinis sumaišomas su actu, aliejumi, maltais pipirais, druska.

Grybai salotų padaže
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | grybai (švieži) |
0.5 stiklinės | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | acto |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bajoriškos salotos
-
Vištienos ir ananasų mišrainė
-
Grybai salotų padaže
-
Pievagrybių mišrainė
-
Šilta mišrainė
-
Sočios špinatų salotos su mėsa
-
Mišrainė "Auksinė žuvelė"
-
Grybų salotos
-
Suomiškos salotos
-
Salotos su apelsinu
-
Vinigretas
-
Greitai paruošiamos makaronų salotos
-
Mišrainė su kiaušiniais
-
Rudenio salotos su silke
-
Bulvių mišrainė
-
Silkė su džiovintom slyvom ir graikiškais riešutais
-
Naminė (Balta) mišrainė
-
Ryžių salotos
-
Brokolių salotos
-
Žalioji kiaušinienė
Grybai salotų padaže
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai, švieži,
200 gramų -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Actas,
1 arbatinis šaukštelis - Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salotų padažui dar reiks: 1 virtas kiaušinis, 6 šaukštai aliejaus, 6 šaukštai acto, druskos, juodųjų pipirų.
Nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti grybai (labiau tinka baravykai ir raudonikiai) pasūdomi, įpilama acto, aliejaus, įberiama pipirų ir ištroškinama. Ataušinti grybai užpilami salotų padažu ir 2 val. laikomi šaltoje vietoje. Salotos paduodamos atšaldytos.
Padažui smulkiai sukapotas kiaušinis sumaišomas su actu, aliejumi, maltais pipirais, druska.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...