Kol vasara dar uogom mėlynuoja ir raudonuoja skubėkime į turgelius ir močiučių sodus. Ką norite, tą sakykite, bet naminės uogienės reikia. Ir kai aš praėjusią savaitę išsiviriau puodą savo uogienės, tai mano laimės barometras taip šovė į viršų, kad net sunku apsakyti... Nes uogienė -- tai mamiškas švelnumas ir naminės pagalvės jaukumas. Dabar, kai atsirado uogienėms skirtas cukrus, tai išvis liko tik malonioji uogienių virimo dalis ir jokio ilgo stovėjimo prie puodų. Jei dar nežinojote, šiais laikais uogienę reikia virti tik 10 minučių!
Kiekis ≈ 1,5 l
Trukmė ≈ 15 min.
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
2 kilogramai | uogos (įvairios) |
1 kilogramas | cukrus (“Dansukker”) |
1.5 valgomojo šaukšto | vanilinis cukrus ( “Dansukker” su natūralia vanile) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
- Skaniausia slyvų uogienė su citrina ir cinamonu
- Svarainių uogienė
- Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
- Konservuotos cukinijos
- Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
- Kreminis citrinų pyragas
- Braškių ir rabarbarų uogienė
- Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
- Raudonųjų serbentų uogienė
- Juodųjų serbentų drebučiai
- Džiovintų abrikosų marmeladas
- Agrastų uogienė
- Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
- Saldūs obuoliukai
- Braškių uogienė su vanile
- Obuolių uogienė su spanguolėm
- Uogienė iš uogų arba vaisių
- Obuolių ir šermukšnių uogienė
- Agrastų uogienė su degtine
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Uogos, įvairios,
2 kilogramai -
Cukrus, “Dansukker”,
1 kilogramas -
Vanilinis cukrus, “Dansukker” su natūralia vanile,
1.5 valgomojo šaukšto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kol vasara dar uogom mėlynuoja ir raudonuoja skubėkime į turgelius ir močiučių sodus. Ką norite, tą sakykite, bet naminės uogienės reikia. Ir kai aš praėjusią savaitę išsiviriau puodą savo uogienės, tai mano laimės barometras taip šovė į viršų, kad net sunku apsakyti... Nes uogienė -- tai mamiškas švelnumas ir naminės pagalvės jaukumas. Dabar, kai atsirado uogienėms skirtas cukrus, tai išvis liko tik malonioji uogienių virimo dalis ir jokio ilgo stovėjimo prie puodų. Jei dar nežinojote, šiais laikais uogienę reikia virti tik 10 minučių!
Kiekis ≈ 1,5 l
Trukmė ≈ 15 min.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...