Kol vasara dar uogom mėlynuoja ir raudonuoja skubėkime į turgelius ir močiučių sodus. Ką norite, tą sakykite, bet naminės uogienės reikia. Ir kai aš praėjusią savaitę išsiviriau puodą savo uogienės, tai mano laimės barometras taip šovė į viršų, kad net sunku apsakyti... Nes uogienė -- tai mamiškas švelnumas ir naminės pagalvės jaukumas. Dabar, kai atsirado uogienėms skirtas cukrus, tai išvis liko tik malonioji uogienių virimo dalis ir jokio ilgo stovėjimo prie puodų. Jei dar nežinojote, šiais laikais uogienę reikia virti tik 10 minučių!
Kiekis ≈ 1,5 l
Trukmė ≈ 15 min.

Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
2 kilogramai | uogos (įvairios) |
1 kilogramas | cukrus (“Dansukker”) |
1.5 valgomojo šaukšto | vanilinis cukrus ( “Dansukker” su natūralia vanile) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
-
Braškių ir gervuogių džemas
-
Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
-
Šermukšnių uogienė
-
Rabarbarų uogienė
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Obuolių džemas su karamele
-
Slyvų uogienė su riešutais
-
Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
-
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
-
Karamelės skonio obuolių uogienė
-
Obuolių uogienė su spanguolėm
-
Obuolių ir šermukšnių uogienė
-
Svarainių uogienė
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Obuolienė su imbierais
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Arbūzų ir braškių uogienė
-
Apelsinų ir serbentų džemas
-
Juodų serbentų uogienė
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Uogos, įvairios,
2 kilogramai -
Cukrus, “Dansukker”,
1 kilogramas -
Vanilinis cukrus, “Dansukker” su natūralia vanile,
1.5 valgomojo šaukšto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kol vasara dar uogom mėlynuoja ir raudonuoja skubėkime į turgelius ir močiučių sodus. Ką norite, tą sakykite, bet naminės uogienės reikia. Ir kai aš praėjusią savaitę išsiviriau puodą savo uogienės, tai mano laimės barometras taip šovė į viršų, kad net sunku apsakyti... Nes uogienė -- tai mamiškas švelnumas ir naminės pagalvės jaukumas. Dabar, kai atsirado uogienėms skirtas cukrus, tai išvis liko tik malonioji uogienių virimo dalis ir jokio ilgo stovėjimo prie puodų. Jei dar nežinojote, šiais laikais uogienę reikia virti tik 10 minučių!
Kiekis ≈ 1,5 l
Trukmė ≈ 15 min.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...