
Agrastų uogienė su degtine
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | agrastų |
2 stiklinės | vanduo |
1.5 kilogramo | cukrus |
šiek tiek | degtinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nuvalytus agrastus suberti į dubenį, apšlakstyti degtine, kelis kartus sukrėsti, 5 - 6 val. palaikyti šaltai.
2.
Cukrų su vandeniu užvirinti, suberti agrastus, virti ant vidutinės ugnies, kol agrastai pasidarys permatomi.
3.
Karštą uogienę išpilstyti į stiklainius, užsukti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Aviečių ir agrastų marmeladas
-
Spanguolių uogienė
-
Vyšnių uogienė
-
Moliūgų uogienė
-
Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Mėlynių uogienė
-
Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
-
Dumplūnės uogienė
-
Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Žemuogės cukruje
-
Aviečių uogienė
-
Skanusis abrikosų džemas
-
Braškių uogienė su sambuka
-
Paprikų ir aviečių uogienė
-
Uogienė su rabarbarais
Agrastų uogienė su degtine
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Agrastai,
1 kilogramas -
Vanduo,
2 stiklinės -
Cukrus,
1.5 kilogramo - Degtinė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalytus agrastus suberti į dubenį, apšlakstyti degtine, kelis kartus sukrėsti, 5 - 6 val. palaikyti šaltai.
Cukrų su vandeniu užvirinti, suberti agrastus, virti ant vidutinės ugnies, kol agrastai pasidarys permatomi.
Karštą uogienę išpilstyti į stiklainius, užsukti.
Reklama:
Komentarai (1)
-
valentina
2015-07-22 14:35
labai dėkinga betai už receptus
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...