
Skanusis abrikosų džemas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 kilogramai | abrikosų |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Abrikosus nuplaukite, nusausinkite, perpjaukite pusiau ir pašalinkite kauliukus.
2.
Tada abrikosus apipilkite cukrumi ir virkite ant vidutinės ugnies. Po užvirimo virkite apie 15 minučių ir nuimkite nuo ugnies. Leiskite atvėsti ir procedūrą pakartokite kelis kartus.
3.
Tada virinį supilstykite į sterilius stiklainius, sandariai uždarykite ir apvožkite.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bruknių uogienė
-
Kreminis citrinų pyragas
-
Aviečių ir agrastų marmeladas
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Obuolių ir šermukšnių uogienė
-
Konservuotos cukinijos
-
Dumplūnės uogienė
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
-
Slyvų uogienė
-
Skanusis abrikosų džemas
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Mėlynių uogienė
-
Paprasta žemuogių uogienė
-
Moliūgų ir obuolių uogienė
-
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
-
Džiovintų abrikosų marmeladas
-
Svarainių uogienė
-
Aviečių uogienė
-
Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
Skanusis abrikosų džemas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Abrikosai,
2 kilogramai -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Abrikosus nuplaukite, nusausinkite, perpjaukite pusiau ir pašalinkite kauliukus.
Tada abrikosus apipilkite cukrumi ir virkite ant vidutinės ugnies. Po užvirimo virkite apie 15 minučių ir nuimkite nuo ugnies. Leiskite atvėsti ir procedūrą pakartokite kelis kartus.
Tada virinį supilstykite į sterilius stiklainius, sandariai uždarykite ir apvožkite.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
leokadija
2013-10-05 19:21
super skani uogiene
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...