
Skanusis abrikosų džemas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 kilogramai | abrikosų |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Abrikosus nuplaukite, nusausinkite, perpjaukite pusiau ir pašalinkite kauliukus.
2.
Tada abrikosus apipilkite cukrumi ir virkite ant vidutinės ugnies. Po užvirimo virkite apie 15 minučių ir nuimkite nuo ugnies. Leiskite atvėsti ir procedūrą pakartokite kelis kartus.
3.
Tada virinį supilstykite į sterilius stiklainius, sandariai uždarykite ir apvožkite.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Žemuogės cukruje
-
Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
-
Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
-
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
-
Obuolių ir cukinijų pagardas
-
Slyvų uogienė
-
Obuolių džemas su karamele
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Agrastų uogienė
-
Šermukšnių uogienė
-
Saldūs obuoliukai
-
Slyvų uogienė su riešutais
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Juodų serbentų uogienė
-
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
-
Aviečių uogienė
-
Spanguolių uogienė
-
Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
-
Agrastų marmeladas
Skanusis abrikosų džemas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Abrikosai,
2 kilogramai -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Abrikosus nuplaukite, nusausinkite, perpjaukite pusiau ir pašalinkite kauliukus.
Tada abrikosus apipilkite cukrumi ir virkite ant vidutinės ugnies. Po užvirimo virkite apie 15 minučių ir nuimkite nuo ugnies. Leiskite atvėsti ir procedūrą pakartokite kelis kartus.
Tada virinį supilstykite į sterilius stiklainius, sandariai uždarykite ir apvožkite.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
leokadija
2013-10-05 19:21
super skani uogiene
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...