Skanusis abrikosų džemas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 kilogramai | abrikosų |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Abrikosus nuplaukite, nusausinkite, perpjaukite pusiau ir pašalinkite kauliukus.
2.
Tada abrikosus apipilkite cukrumi ir virkite ant vidutinės ugnies. Po užvirimo virkite apie 15 minučių ir nuimkite nuo ugnies. Leiskite atvėsti ir procedūrą pakartokite kelis kartus.
3.
Tada virinį supilstykite į sterilius stiklainius, sandariai uždarykite ir apvožkite.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
- Slyvų uogienė
- Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
- Obuolių ir cukinijų pagardas
- Kriaušių ir bruknių uogienė
- Obuolienė su imbierais
- Džemas
- Paprikų ir aviečių uogienė
- Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
- Braškių uogienė su greipfrutais
- Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
- Spanguolių uogienė
- Juodųjų serbentų drebučiai
- Juodų serbentų uogienė
- Uogienė iš uogų arba vaisių
- Rabarbarų ir braškių uogienė
- Juodųjų serbentų džemas
- Agrastų uogienė
- Braškių uogienė
- Braškių ir gervuogių džemas
Skanusis abrikosų džemas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Abrikosai,
2 kilogramai -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Abrikosus nuplaukite, nusausinkite, perpjaukite pusiau ir pašalinkite kauliukus.
Tada abrikosus apipilkite cukrumi ir virkite ant vidutinės ugnies. Po užvirimo virkite apie 15 minučių ir nuimkite nuo ugnies. Leiskite atvėsti ir procedūrą pakartokite kelis kartus.
Tada virinį supilstykite į sterilius stiklainius, sandariai uždarykite ir apvožkite.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
leokadija
2013-10-05 19:21
super skani uogiene
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...