![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Skanusis abrikosų džemas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 kilogramai | abrikosų |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Abrikosus nuplaukite, nusausinkite, perpjaukite pusiau ir pašalinkite kauliukus.
2.
Tada abrikosus apipilkite cukrumi ir virkite ant vidutinės ugnies. Po užvirimo virkite apie 15 minučių ir nuimkite nuo ugnies. Leiskite atvėsti ir procedūrą pakartokite kelis kartus.
3.
Tada virinį supilstykite į sterilius stiklainius, sandariai uždarykite ir apvožkite.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Agrastų uogienė su degtine
-
Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
-
Raugerškio uogienė
-
Uogienė su rabarbarais
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Vyšnios savo sultyse
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Slyvų uogienė su riešutais
-
Džemas
-
Braškių ir gervuogių džemas
-
Saldūs obuoliukai
-
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
-
Aviečių ir persikų uogienė
-
Konservuotos cukinijos
-
Žemuogės cukruje
-
Rabarbarų uogienė
-
Paprikų ir aviečių uogienė
-
Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
-
Slyvų ir juodojo šokolado uogienė
-
Arbūzų ir braškių uogienė
Skanusis abrikosų džemas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Abrikosai,
2 kilogramai -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Abrikosus nuplaukite, nusausinkite, perpjaukite pusiau ir pašalinkite kauliukus.
Tada abrikosus apipilkite cukrumi ir virkite ant vidutinės ugnies. Po užvirimo virkite apie 15 minučių ir nuimkite nuo ugnies. Leiskite atvėsti ir procedūrą pakartokite kelis kartus.
Tada virinį supilstykite į sterilius stiklainius, sandariai uždarykite ir apvožkite.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
leokadija
2013-10-05 19:21
super skani uogiene
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...