
Apelsinų ir serbentų džemas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
700 gramų | braškės |
1 stiklinė | juodieji serbentai |
1 kilogramas | cukrus |
100 mililitrų | apelsinų sulčių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nuplaukite, nuskabykite uogas. Nuplovus nusausinkite ir braškes perpjaukite pusiau.
2.
Į gilų indą berkite uogas, cukrų ir gerai išmaišykite. Palikite pastovėti 3 valandoms.
3.
Uogas sudėti į puodą, supilkite apelsinų sultis, maišydami virkite 20 30 min.
4.
Dėti į svarius stiklainius ir uždaryti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
-
Agrastų marmeladas
-
Aviečių ir agrastų marmeladas
-
Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
-
Agrastų uogienė
-
Skanusis abrikosų džemas
-
Saldūs obuoliukai
-
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
-
Rabarbarų uogienė
-
Moliūgų uogienė
-
Rabarbarų uogienė
-
Obuolių košė
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Sauliaus braškių uogienė
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Uogienė su rabarbarais
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Kaip pirmą kartą gyvenime išsivirti uogienę? (braškių ir nektarinų uogienė per 15 minučių)
Apelsinų ir serbentų džemas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Braškės,
700 gramų -
Juodieji serbentai,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 kilogramas -
Apelsinų sultys,
100 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplaukite, nuskabykite uogas. Nuplovus nusausinkite ir braškes perpjaukite pusiau.
Į gilų indą berkite uogas, cukrų ir gerai išmaišykite. Palikite pastovėti 3 valandoms.
Uogas sudėti į puodą, supilkite apelsinų sultis, maišydami virkite 20 30 min.
Dėti į svarius stiklainius ir uždaryti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...