Apelsinų ir serbentų džemas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
700 gramų | braškės |
1 stiklinė | juodieji serbentai |
1 kilogramas | cukrus |
100 mililitrų | apelsinų sulčių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nuplaukite, nuskabykite uogas. Nuplovus nusausinkite ir braškes perpjaukite pusiau.
2.
Į gilų indą berkite uogas, cukrų ir gerai išmaišykite. Palikite pastovėti 3 valandoms.
3.
Uogas sudėti į puodą, supilkite apelsinų sultis, maišydami virkite 20 30 min.
4.
Dėti į svarius stiklainius ir uždaryti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Svarainių uogienė
- Bruknės savo sultyse
- Obuolienė su imbierais
- Uogienė su rabarbarais
- Juodųjų serbentų drebučiai
- Moliūgų ir obuolių uogienė
- Arbūzų ir braškių uogienė
- Aviečių uogienė
- Braškių uogienė su vanile
- Skanusis abrikosų džemas
- Bruknių uogienė
- Agrastų marmeladas
- Sauliaus braškių uogienė
- Rabarbarų uogienė
- Rabarbarų uogienė
- Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
- Erškėtuogių uogienė
- Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
- Kreminis citrinų pyragas
- Aviečių ir agrastų marmeladas
Apelsinų ir serbentų džemas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Braškės,
700 gramų -
Juodieji serbentai,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 kilogramas -
Apelsinų sultys,
100 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplaukite, nuskabykite uogas. Nuplovus nusausinkite ir braškes perpjaukite pusiau.
Į gilų indą berkite uogas, cukrų ir gerai išmaišykite. Palikite pastovėti 3 valandoms.
Uogas sudėti į puodą, supilkite apelsinų sultis, maišydami virkite 20 30 min.
Dėti į svarius stiklainius ir uždaryti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...