Šia uogiene galite gardinti sumuštinius ar sūrio pyragą.
Nuplaukite ir kruopščiai atrinkite braškes. Sutrinkite rankiniu trintuvu ir su cukrumi suberkite į prikaistuvį. Pilkite sambuką ir viską virkite 3–6 min., kol masė bus pageidaujamo tirštumo. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.

Braškių uogienė su sambuka
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 | braškės |
250 | „dansukker“ cukrus uogienėms |
3 valgomieji šaukštai | sambuka ((anyžių skonio likeris)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
-
Slyvų uogienė
-
Vyšnių uogienė
-
Bruknių uogienė
-
Braškių uogienė
-
Bruknės savo sultyse
-
Braškių uogienė su greipfrutais
-
Vyšnios savo sultyse
-
Slyvų ir juodojo šokolado uogienė
-
Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
-
Braškių uogienė su vanile
-
Agrastų uogienė
-
Rabarbarų ir braškių uogienė
-
Obuolių košė
-
Obuolių uogienė su spanguolėm
-
Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
-
Skaniausia slyvų uogienė su citrina ir cinamonu
-
Saldūs obuoliukai
-
Aviečių uogienė
Braškių uogienė su sambuka
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Braškės,
500 -
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
250 -
Sambuka, (anyžių skonio likeris),
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šia uogiene galite gardinti sumuštinius ar sūrio pyragą.
Nuplaukite ir kruopščiai atrinkite braškes. Sutrinkite rankiniu trintuvu ir su cukrumi suberkite į prikaistuvį. Pilkite sambuką ir viską virkite 3–6 min., kol masė bus pageidaujamo tirštumo. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...