Šia uogiene galite gardinti sumuštinius ar sūrio pyragą.
Nuplaukite ir kruopščiai atrinkite braškes. Sutrinkite rankiniu trintuvu ir su cukrumi suberkite į prikaistuvį. Pilkite sambuką ir viską virkite 3–6 min., kol masė bus pageidaujamo tirštumo. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.

Braškių uogienė su sambuka
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 | braškės |
250 | „dansukker“ cukrus uogienėms |
3 valgomieji šaukštai | sambuka ((anyžių skonio likeris)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skaniausia slyvų uogienė su citrina ir cinamonu
-
Paprasta svarainių uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Apelsinų ir serbentų džemas
-
Braškių uogienė
-
Aviečių ir agrastų marmeladas
-
Dumplūnės uogienė
-
Svarainių uogienė
-
Šermukšnių uogienė
-
Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
-
Obuolienė su imbierais
-
Kaip pirmą kartą gyvenime išsivirti uogienę? (braškių ir nektarinų uogienė per 15 minučių)
-
Džiovintų abrikosų marmeladas
-
Konservuotos cukinijos
-
Spanguolių uogienė
-
Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
-
Agrastų uogienė su degtine
-
Rabarbarų uogienė
-
Moliūgų ir obuolių uogienė
-
Džemas
Braškių uogienė su sambuka
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Braškės,
500 -
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
250 -
Sambuka, (anyžių skonio likeris),
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šia uogiene galite gardinti sumuštinius ar sūrio pyragą.
Nuplaukite ir kruopščiai atrinkite braškes. Sutrinkite rankiniu trintuvu ir su cukrumi suberkite į prikaistuvį. Pilkite sambuką ir viską virkite 3–6 min., kol masė bus pageidaujamo tirštumo. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...