Braškių uogienė su rabarbarais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | rabarbarai |
700 gramų | braškės |
1 valgomasis šaukštas | malto imbiero |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
50 mililitrų | vanduo |
1.5 kilogramo | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | citrinos žievelė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Rabarbarus nuplauname, supjaustome gabaliukais, apšlakstome citrinų sultimis, dedame į puodą su vandeniu, uždengti ir kaitinti ant stiprios ugnies 5 min.
2.
Nuskabyti ir nuplauti braškes, nuvarvinti. Braškes sumaišyti kartu su citrinos žievele ir cukrumi. Masę sudėti į puodą su rabarbarais. Išmaišyti ir 3 val. palikti pastovėti.
3.
Išvirkite uogienę. Nukėlus nuo ugnies, dėti maltą imbierą
4.
Dėti į gerai išplautus stiklainius ir uždaryti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Svarainių uogienė
- Bruknės savo sultyse
- Obuolienė su imbierais
- Uogienė su rabarbarais
- Juodųjų serbentų drebučiai
- Moliūgų ir obuolių uogienė
- Arbūzų ir braškių uogienė
- Aviečių uogienė
- Braškių uogienė su vanile
- Skanusis abrikosų džemas
- Bruknių uogienė
- Agrastų marmeladas
- Sauliaus braškių uogienė
- Rabarbarų uogienė
- Rabarbarų uogienė
- Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
- Erškėtuogių uogienė
- Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
- Kreminis citrinų pyragas
- Aviečių ir agrastų marmeladas
Braškių uogienė su rabarbarais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Rabarbarai,
500 gramų -
Braškės,
700 gramų -
Maltas imbieras,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
50 mililitrų -
Cukrus,
1.5 kilogramo -
Citrinos žievelė,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rabarbarus nuplauname, supjaustome gabaliukais, apšlakstome citrinų sultimis, dedame į puodą su vandeniu, uždengti ir kaitinti ant stiprios ugnies 5 min.
Nuskabyti ir nuplauti braškes, nuvarvinti. Braškes sumaišyti kartu su citrinos žievele ir cukrumi. Masę sudėti į puodą su rabarbarais. Išmaišyti ir 3 val. palikti pastovėti.
Išvirkite uogienę. Nukėlus nuo ugnies, dėti maltą imbierą
Dėti į gerai išplautus stiklainius ir uždaryti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...