
Paprasta žemuogių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žemuogės |
600 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas suberti į platų puodą, kiek patrinti, kad išsiskirtų sulčių ir virti, kol pradės tirštėti. Suberti cukrų ir nuolat maišant virti, kol sutirštės, t. y. kol sirupas susijungs su uogų mase. Karštą džemą sukrėsti į švarius stiklainius ir uždaryti metaliniais dangteliais. Džemui tinka ne tik sveikos, bet ir susitrynusios, pernokusios uogos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių ir cukinijų pagardas
-
Obuolių uogienė su spanguolėm
-
Moliūgų uogienė
-
Braškių ir gervuogių džemas
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Rabarbarų uogienė
-
Kreminis citrinų pyragas
-
Agrastų uogienė su degtine
-
Obuolienė su imbierais
-
Bruknės savo sultyse
-
Konservuotos cukinijos
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Džiovintų abrikosų marmeladas
-
Rabarbarų ir braškių uogienė
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
-
Džemas
-
Mėlynių uogienė
-
Aviečių ir agrastų marmeladas
-
Juodųjų serbentų džemas
Paprasta žemuogių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žemuogės,
1 kilogramas -
Cukrus,
600 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas suberti į platų puodą, kiek patrinti, kad išsiskirtų sulčių ir virti, kol pradės tirštėti. Suberti cukrų ir nuolat maišant virti, kol sutirštės, t. y. kol sirupas susijungs su uogų mase. Karštą džemą sukrėsti į švarius stiklainius ir uždaryti metaliniais dangteliais. Džemui tinka ne tik sveikos, bet ir susitrynusios, pernokusios uogos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...