![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Paprasta žemuogių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žemuogės |
600 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas suberti į platų puodą, kiek patrinti, kad išsiskirtų sulčių ir virti, kol pradės tirštėti. Suberti cukrų ir nuolat maišant virti, kol sutirštės, t. y. kol sirupas susijungs su uogų mase. Karštą džemą sukrėsti į švarius stiklainius ir uždaryti metaliniais dangteliais. Džemui tinka ne tik sveikos, bet ir susitrynusios, pernokusios uogos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skaniausia slyvų uogienė su citrina ir cinamonu
-
Braškių uogienė su greipfrutais
-
Obuolienė su imbierais
-
Vyšnios savo sultyse
-
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
-
Slyvų uogienė su riešutais
-
Vyšnių ir įvairių uogų uogienė
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Žemuogės cukruje
-
Spanguolių uogienė
-
Obuolių uogienė su spanguolėm
-
Agrastų marmeladas
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Paprikų ir aviečių uogienė
-
Obuolių ir cukinijų pagardas
-
Šermukšnių uogienė
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Sauliaus braškių uogienė
-
Braškių uogienė
Paprasta žemuogių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žemuogės,
1 kilogramas -
Cukrus,
600 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas suberti į platų puodą, kiek patrinti, kad išsiskirtų sulčių ir virti, kol pradės tirštėti. Suberti cukrų ir nuolat maišant virti, kol sutirštės, t. y. kol sirupas susijungs su uogų mase. Karštą džemą sukrėsti į švarius stiklainius ir uždaryti metaliniais dangteliais. Džemui tinka ne tik sveikos, bet ir susitrynusios, pernokusios uogos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...