
Paprasta žemuogių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žemuogės |
600 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas suberti į platų puodą, kiek patrinti, kad išsiskirtų sulčių ir virti, kol pradės tirštėti. Suberti cukrų ir nuolat maišant virti, kol sutirštės, t. y. kol sirupas susijungs su uogų mase. Karštą džemą sukrėsti į švarius stiklainius ir uždaryti metaliniais dangteliais. Džemui tinka ne tik sveikos, bet ir susitrynusios, pernokusios uogos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškių uogienė
-
Kreminis citrinų pyragas
-
Arbūzų ir braškių uogienė
-
Obuolių ir cukinijų pagardas
-
Moliūgų uogienė su vaisiais
-
Bruknių uogienė
-
Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
-
Vyšnių uogienė
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Paprasta svarainių uogienė
-
Saldūs obuoliukai
-
Verdame obuolių ir cukinijų pagardą arba chutney
-
Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
-
Obuolių uogienė su spanguolėm
-
Sauliaus braškių uogienė
-
Mėlynių uogienė
-
Žemuogės cukruje
-
Braškių uogienė su vanile
-
Spanguolių uogienė
-
Slyvų uogienė
Paprasta žemuogių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žemuogės,
1 kilogramas -
Cukrus,
600 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas suberti į platų puodą, kiek patrinti, kad išsiskirtų sulčių ir virti, kol pradės tirštėti. Suberti cukrų ir nuolat maišant virti, kol sutirštės, t. y. kol sirupas susijungs su uogų mase. Karštą džemą sukrėsti į švarius stiklainius ir uždaryti metaliniais dangteliais. Džemui tinka ne tik sveikos, bet ir susitrynusios, pernokusios uogos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...