Paprasta žemuogių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žemuogės |
600 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas suberti į platų puodą, kiek patrinti, kad išsiskirtų sulčių ir virti, kol pradės tirštėti. Suberti cukrų ir nuolat maišant virti, kol sutirštės, t. y. kol sirupas susijungs su uogų mase. Karštą džemą sukrėsti į švarius stiklainius ir uždaryti metaliniais dangteliais. Džemui tinka ne tik sveikos, bet ir susitrynusios, pernokusios uogos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aviečių uogienė- džemas
- Braškių uogienė su rabarbarais
- Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
- Slyvų uogienė
- Paprasta vyšnių uogienė
- Vyšnių uogienė
- Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
- Obuolienė su imbierais
- Agrastų marmeladas
- Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
- Moliūgų uogienė
- Rabarbarų ir braškių uogienė
- Bruknių uogienė
- Spanguolių uogienė
- Moliūgų uogienė su vaisiais
- Arbūzų ir braškių uogienė
- Paprasta svarainių uogienė
- Uogienė su rabarbarais
- Juodųjų serbentų uogienė
- Agrastų uogienė su degtine
Paprasta žemuogių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žemuogės,
1 kilogramas -
Cukrus,
600 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas suberti į platų puodą, kiek patrinti, kad išsiskirtų sulčių ir virti, kol pradės tirštėti. Suberti cukrų ir nuolat maišant virti, kol sutirštės, t. y. kol sirupas susijungs su uogų mase. Karštą džemą sukrėsti į švarius stiklainius ir uždaryti metaliniais dangteliais. Džemui tinka ne tik sveikos, bet ir susitrynusios, pernokusios uogos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...