
Paprasta žemuogių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žemuogės |
600 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas suberti į platų puodą, kiek patrinti, kad išsiskirtų sulčių ir virti, kol pradės tirštėti. Suberti cukrų ir nuolat maišant virti, kol sutirštės, t. y. kol sirupas susijungs su uogų mase. Karštą džemą sukrėsti į švarius stiklainius ir uždaryti metaliniais dangteliais. Džemui tinka ne tik sveikos, bet ir susitrynusios, pernokusios uogos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Džemas
-
Saldūs obuoliukai
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Svarainių uogienė
-
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
-
Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
-
Slyvų uogienė
-
Braškių uogienė
-
Žemuogių uogienė
-
Aviečių uogienė
-
Moliūgų uogienė
-
Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Sauliaus braškių uogienė
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Braškių uogienė su sambuka
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
-
Braškių uogienė su greipfrutais
-
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
Paprasta žemuogių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žemuogės,
1 kilogramas -
Cukrus,
600 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas suberti į platų puodą, kiek patrinti, kad išsiskirtų sulčių ir virti, kol pradės tirštėti. Suberti cukrų ir nuolat maišant virti, kol sutirštės, t. y. kol sirupas susijungs su uogų mase. Karštą džemą sukrėsti į švarius stiklainius ir uždaryti metaliniais dangteliais. Džemui tinka ne tik sveikos, bet ir susitrynusios, pernokusios uogos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...