
Paprasta žemuogių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žemuogės |
600 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas suberti į platų puodą, kiek patrinti, kad išsiskirtų sulčių ir virti, kol pradės tirštėti. Suberti cukrų ir nuolat maišant virti, kol sutirštės, t. y. kol sirupas susijungs su uogų mase. Karštą džemą sukrėsti į švarius stiklainius ir uždaryti metaliniais dangteliais. Džemui tinka ne tik sveikos, bet ir susitrynusios, pernokusios uogos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raugerškio uogienė
-
Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
-
Moliūgų uogienė su vaisiais
-
Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
-
Karamelės skonio obuolių uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
-
Agrastų uogienė
-
Dumplūnės uogienė
-
Bruknių uogienė
-
Moliūgų uogienė
-
Vyšnių uogienė
-
Slyvų uogienė su riešutais
-
Braškių uogienė su sambuka
-
Obuolių ir šermukšnių uogienė
-
Moliūgų ir obuolių uogienė
-
Obuolienė su imbierais
-
Braškių ir gervuogių džemas
-
Paprikų ir aviečių uogienė
Paprasta žemuogių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žemuogės,
1 kilogramas -
Cukrus,
600 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas suberti į platų puodą, kiek patrinti, kad išsiskirtų sulčių ir virti, kol pradės tirštėti. Suberti cukrų ir nuolat maišant virti, kol sutirštės, t. y. kol sirupas susijungs su uogų mase. Karštą džemą sukrėsti į švarius stiklainius ir uždaryti metaliniais dangteliais. Džemui tinka ne tik sveikos, bet ir susitrynusios, pernokusios uogos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...