Paprasta žemuogių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | žemuogės |
| 600 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas suberti į platų puodą, kiek patrinti, kad išsiskirtų sulčių ir virti, kol pradės tirštėti. Suberti cukrų ir nuolat maišant virti, kol sutirštės, t. y. kol sirupas susijungs su uogų mase. Karštą džemą sukrėsti į švarius stiklainius ir uždaryti metaliniais dangteliais. Džemui tinka ne tik sveikos, bet ir susitrynusios, pernokusios uogos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rabarbarų ir braškių uogienė
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Braškių uogienė su sambuka
-
Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
-
Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
-
Braškių uogienė su vanile
-
Obuolių ir šermukšnių uogienė
-
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
-
Paprasta svarainių uogienė
-
Mėlynių uogienė
-
Erškėtuogių uogienė
-
Juodų serbentų uogienė
-
Konservuotos cukinijos
-
Saldūs obuoliukai
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
-
Slyvų ir juodojo šokolado uogienė
-
Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
-
Agrastų uogienė su degtine
-
Aviečių uogienė
Paprasta žemuogių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žemuogės,
1 kilogramas -
Cukrus,
600 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas suberti į platų puodą, kiek patrinti, kad išsiskirtų sulčių ir virti, kol pradės tirštėti. Suberti cukrų ir nuolat maišant virti, kol sutirštės, t. y. kol sirupas susijungs su uogų mase. Karštą džemą sukrėsti į švarius stiklainius ir uždaryti metaliniais dangteliais. Džemui tinka ne tik sveikos, bet ir susitrynusios, pernokusios uogos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
