
Paprasta žemuogių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žemuogės |
600 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas suberti į platų puodą, kiek patrinti, kad išsiskirtų sulčių ir virti, kol pradės tirštėti. Suberti cukrų ir nuolat maišant virti, kol sutirštės, t. y. kol sirupas susijungs su uogų mase. Karštą džemą sukrėsti į švarius stiklainius ir uždaryti metaliniais dangteliais. Džemui tinka ne tik sveikos, bet ir susitrynusios, pernokusios uogos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprikų ir aviečių uogienė
-
Pienių uogienė
-
Paprasta svarainių uogienė
-
Skaniausia slyvų uogienė su citrina ir cinamonu
-
Obuolių džemas su karamele
-
Vyšnių uogienė
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Bruknės savo sultyse
-
Erškėtuogių uogienė
-
Braškių uogienė su sambuka
-
Cukinijų uogienė
-
Braškių uogienė
-
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
-
Mėlynių uogienė
-
Agrastų marmeladas
-
Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
-
Apelsinų ir serbentų džemas
-
Bulgariška slyvų uogienė
-
Moliūgų ir obuolių uogienė
-
Karamelės skonio obuolių uogienė
Paprasta žemuogių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žemuogės,
1 kilogramas -
Cukrus,
600 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas suberti į platų puodą, kiek patrinti, kad išsiskirtų sulčių ir virti, kol pradės tirštėti. Suberti cukrų ir nuolat maišant virti, kol sutirštės, t. y. kol sirupas susijungs su uogų mase. Karštą džemą sukrėsti į švarius stiklainius ir uždaryti metaliniais dangteliais. Džemui tinka ne tik sveikos, bet ir susitrynusios, pernokusios uogos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...