
Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | braškės |
250 gramų | „dansukker“ cukrus uogienėms |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | mėta |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Uogas nuplaukite, pašalinkite lapelius ir kotelius. Stambias uogas supjaustykite arba sutrinkite.
2.
Į prikaistuvį suberkite uogas, cukrų uogienėms. Supilkite citrinos sultis, įdėkite citrinos žievelė ir mėtų lapelius. Užvirkite ir 2–5 minutes kaitinkite ant lėtos ugnies.
3.
Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.
4.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karamelės skonio obuolių uogienė
-
Paprasta svarainių uogienė
-
Slyvų uogienė
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Aviečių uogienė
-
Mėlynių uogienė
-
Žemuogės cukruje
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Obuolių ir cukinijų pagardas
-
Obuolių košė
-
Moliūgų ir obuolių uogienė
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Braškių uogienė
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
-
Rabarbarų uogienė
-
Kreminis citrinų pyragas
-
Spanguolių uogienė
-
Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Braškės,
500 gramų -
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
250 gramų -
Citrinos,
1 vienetas - Mėta
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplaukite, pašalinkite lapelius ir kotelius. Stambias uogas supjaustykite arba sutrinkite.
Į prikaistuvį suberkite uogas, cukrų uogienėms. Supilkite citrinos sultis, įdėkite citrinos žievelė ir mėtų lapelius. Užvirkite ir 2–5 minutes kaitinkite ant lėtos ugnies.
Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...