Raugerškio uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | raugerškis |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Uogas nuplauti, palikti vandeniui nuvarvėti, paskui sumaigyti mediniu šaukštu. Užkaisti ant silpnos ugnies, pašildyti iki 80—85 °C, įdėti cukraus (1:1) ir palaukti, kol jis ištirps. Po 20 minučių užvirinti, išpilstyti į stiklainius, sterilizuoti 7—10 minučių, uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
- Juodųjų serbentų džemas
- Sauliaus braškių uogienė
- Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
- Agrastų uogienė
- Aviečių ir agrastų marmeladas
- Svarainių uogienė
- Moliūgų ir obuolių uogienė
- Cukinijų uogienė
- Rabarbarų uogienė
- Džemas
- Braškių uogienė su vanile
- Kaip pirmą kartą gyvenime išsivirti uogienę? (braškių ir nektarinų uogienė per 15 minučių)
- Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
- Braškių ir rabarbarų uogienė
- Slyvų uogienė su riešutais
- Bulgariška slyvų uogienė
- Rabarbarų uogienė
- Braškių uogienė
- Žemuogių uogienė
Raugerškio uogienė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Raugerškis,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, palikti vandeniui nuvarvėti, paskui sumaigyti mediniu šaukštu. Užkaisti ant silpnos ugnies, pašildyti iki 80—85 °C, įdėti cukraus (1:1) ir palaukti, kol jis ištirps. Po 20 minučių užvirinti, išpilstyti į stiklainius, sterilizuoti 7—10 minučių, uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Jurgita
2011-09-22 19:53
Nu skamba ai labai skaniai :3 Reikes kada butinai pabandyti :3
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...