Cukinijų uogienė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 2 | cukinija |
| 300 mililitrų | vanduo |
| 1 kilogramas | cukrus |
| 1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
| 5 gramai | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Supilti į puodą nuluptas, išskobtas ir tarkuotas cukinijas, vandenį, cukrų, cinamoną ir citrinų rūgštį.
2.
Virti 10 min. ant silpnos ugnies, kartais pamaišykite. Nugriebti putas.
3.
Supilstyti į sterilizuotus stiklainius. Uždarykite. Palikite per naktį pastovėti vėsioje vietoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėlynių uogienė
-
Aviečių ir persikų uogienė
-
Rabarbarų uogienė
-
Aviečių ir agrastų marmeladas
-
Agrastų uogienė
-
Slyvų ir juodojo šokolado uogienė
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Paprasta svarainių uogienė
-
Rabarbarų ir braškių uogienė
-
Kaip pirmą kartą gyvenime išsivirti uogienę? (braškių ir nektarinų uogienė per 15 minučių)
-
Braškių uogienė
-
Obuolių košė
-
Obuolienė su imbierais
-
Konservuotos cukinijos
-
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Paprikų ir aviečių uogienė
-
Cukinijų uogienė
-
Skanusis abrikosų džemas
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
Cukinijų uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Cukinija,
2 -
Vanduo,
300 mililitrų -
Cukrus,
1 kilogramas -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinos rūgštis,
5 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supilti į puodą nuluptas, išskobtas ir tarkuotas cukinijas, vandenį, cukrų, cinamoną ir citrinų rūgštį.
Virti 10 min. ant silpnos ugnies, kartais pamaišykite. Nugriebti putas.
Supilstyti į sterilizuotus stiklainius. Uždarykite. Palikite per naktį pastovėti vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
