Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
3 | žalioji citrina |
1 vienetas | citrinos |
50 gramų | imbieras |
300 gramų | „dansukker“ cukrus uogienėms |
100 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Citrinas nuplaukite, nulupkite, išpjaukite minkštimą (pašalinkite visas plėveles) ir susmulkinkite. Sutarkuokite žieveles. Nulupkite ir sutarkuokite imbierus. Vaisių gabalėlius, žieveles ir imbierus sudėkite į prikaistuvį ir užpilkite vandeniu. Kaitinkite, kol užvirs. Įmaišykite sirupą ir cukrų uogienėms. Maišydami pavirkite dar 5–10 min. Patikrinkite, ar uogienės konsistencija tinkama. Uogienę supilkite į šiltus ir švarius stiklainius. Sandariai uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Braškių uogienė su greipfrutais
- Šermukšnių uogienė
- Uogienė su rabarbarais
- Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
- Rabarbarų uogienė
- Apelsinų ir serbentų džemas
- Džemas
- Aviečių ir agrastų marmeladas
- Juodųjų serbentų drebučiai
- Aviečių uogienė
- Spanguolių uogienė
- Obuolienė su imbierais
- Raugerškio uogienė
- Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
- Juodųjų serbentų uogienė
- Kreminis citrinų pyragas
- Braškių ir gervuogių džemas
- Sauliaus braškių uogienė
- Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
- Slyvų uogienė
Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Žalioji citrina,
3 -
Citrinos,
1 vienetas -
Imbieras,
50 gramų -
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
300 gramų -
Vanduo,
100 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Citrinas nuplaukite, nulupkite, išpjaukite minkštimą (pašalinkite visas plėveles) ir susmulkinkite. Sutarkuokite žieveles. Nulupkite ir sutarkuokite imbierus. Vaisių gabalėlius, žieveles ir imbierus sudėkite į prikaistuvį ir užpilkite vandeniu. Kaitinkite, kol užvirs. Įmaišykite sirupą ir cukrų uogienėms. Maišydami pavirkite dar 5–10 min. Patikrinkite, ar uogienės konsistencija tinkama. Uogienę supilkite į šiltus ir švarius stiklainius. Sandariai uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...