Skanūs obuoliai, pikantiški imbierai ir šviežios citrinos. Iš šių produktų paruošite nuostabaus skonio uogienę!
Obuolius nulupkite, pašalinkite kotelius ir sėklalizdžius, supjaustykite plonais griežinėliais.

Obuolienė su imbierais
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas | obuoliai (rūgštūs) |
1 arbatinis šaukštelis | imbieras (šviežiai tarkuotas) |
200 mililitrų | vanduo |
1 vienetas | citrinos ((sultys)) |
1 vienetas | citrinos ((žievelė)) |
500 gramų | cukrus |
1 žiupsnelis | natrio benzonatas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
2.
Paruoštus obuolius, imbierus, vandenį, citrinos sultis, žievelę ir cukrų sumaišykite prikaistuvyje ir viską dėkite virti ant mažos ugnies apie 30 min. Nuolat maišykite.
3.
Baigę nukelkite nuo viryklės. Nugriebkite putas. Įdėkite natrio benzoato.
4.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite šaldytuve.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Agrastų marmeladas
-
Rabarbarų uogienė
-
Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
-
Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
-
Šermukšnių uogienė
-
Skanusis abrikosų džemas
-
Braškių uogienė su sambuka
-
Braškių uogienė su vanile
-
Obuolių ir šermukšnių uogienė
-
Kreminis citrinų pyragas
-
Moliūgų uogienė su vaisiais
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Bruknės savo sultyse
-
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
-
Bruknių uogienė
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Vyšnių ir įvairių uogų uogienė
-
Obuolių ir cukinijų pagardas
-
Agrastų uogienė su degtine
-
Obuolių košė
Obuolienė su imbierais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Obuoliai, rūgštūs,
1 kilogramas -
Imbieras, šviežiai tarkuotas,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanduo,
200 mililitrų -
Citrinos, (sultys),
1 vienetas -
Citrinos, (žievelė),
1 vienetas -
Cukrus,
500 gramų -
Natrio benzonatas,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Skanūs obuoliai, pikantiški imbierai ir šviežios citrinos. Iš šių produktų paruošite nuostabaus skonio uogienę!
Obuolius nulupkite, pašalinkite kotelius ir sėklalizdžius, supjaustykite plonais griežinėliais.Paruoštus obuolius, imbierus, vandenį, citrinos sultis, žievelę ir cukrų sumaišykite prikaistuvyje ir viską dėkite virti ant mažos ugnies apie 30 min. Nuolat maišykite.
Baigę nukelkite nuo viryklės. Nugriebkite putas. Įdėkite natrio benzoato.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite šaldytuve.
Reklama:
Komentarai (2)
-
senjora
2015-07-01 14:44
ir kam tas chemikalas į tą košę
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...