Skanūs obuoliai, pikantiški imbierai ir šviežios citrinos. Iš šių produktų paruošite nuostabaus skonio uogienę!
Obuolius nulupkite, pašalinkite kotelius ir sėklalizdžius, supjaustykite plonais griežinėliais.
Obuolienė su imbierais
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas | obuoliai (rūgštūs) |
1 arbatinis šaukštelis | imbieras (šviežiai tarkuotas) |
200 mililitrų | vanduo |
1 vienetas | citrinos ((sultys)) |
1 vienetas | citrinos ((žievelė)) |
500 gramų | cukrus |
1 žiupsnelis | natrio benzonatas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
2.
Paruoštus obuolius, imbierus, vandenį, citrinos sultis, žievelę ir cukrų sumaišykite prikaistuvyje ir viską dėkite virti ant mažos ugnies apie 30 min. Nuolat maišykite.
3.
Baigę nukelkite nuo viryklės. Nugriebkite putas. Įdėkite natrio benzoato.
4.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite šaldytuve.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Braškių uogienė su greipfrutais
- Šermukšnių uogienė
- Uogienė su rabarbarais
- Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
- Rabarbarų uogienė
- Apelsinų ir serbentų džemas
- Džemas
- Aviečių ir agrastų marmeladas
- Juodųjų serbentų drebučiai
- Aviečių uogienė
- Spanguolių uogienė
- Obuolienė su imbierais
- Raugerškio uogienė
- Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
- Juodųjų serbentų uogienė
- Kreminis citrinų pyragas
- Braškių ir gervuogių džemas
- Sauliaus braškių uogienė
- Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
- Slyvų uogienė
Obuolienė su imbierais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Obuoliai, rūgštūs,
1 kilogramas -
Imbieras, šviežiai tarkuotas,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanduo,
200 mililitrų -
Citrinos, (sultys),
1 vienetas -
Citrinos, (žievelė),
1 vienetas -
Cukrus,
500 gramų -
Natrio benzonatas,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Skanūs obuoliai, pikantiški imbierai ir šviežios citrinos. Iš šių produktų paruošite nuostabaus skonio uogienę!
Obuolius nulupkite, pašalinkite kotelius ir sėklalizdžius, supjaustykite plonais griežinėliais.Paruoštus obuolius, imbierus, vandenį, citrinos sultis, žievelę ir cukrų sumaišykite prikaistuvyje ir viską dėkite virti ant mažos ugnies apie 30 min. Nuolat maišykite.
Baigę nukelkite nuo viryklės. Nugriebkite putas. Įdėkite natrio benzoato.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite šaldytuve.
Reklama:
Komentarai (2)
-
senjora
2015-07-01 14:44
ir kam tas chemikalas į tą košę
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...