Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | vyšnios |
1 arbatinis šaukštelis | citrinos ((sultys)) |
500 gramų | „dansukker“ cukrus (uogienėms) |
20 gramų | šokoladas (juodas) |
2 arbatiniai šaukšteliai | konjakas ((nebūtina)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Vyšnias, nuplovę ir išėmę kauliukus, sutrinkite arba supjaustykite mažais gabaliukais. Pilkite citrinų sultis, berkite cukrų ir viską 4 min. pavirkite prikaistuvyje. Tada nukelkite nuo viryklės ir atsargiai nugriebkite putas. Į gautą masę berkite tarkuotą šokoladą ir pilkite konjaką. Paruoštą uogienę išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
- Skaniausia slyvų uogienė su citrina ir cinamonu
- Svarainių uogienė
- Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
- Konservuotos cukinijos
- Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
- Kreminis citrinų pyragas
- Braškių ir rabarbarų uogienė
- Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
- Raudonųjų serbentų uogienė
- Juodųjų serbentų drebučiai
- Džiovintų abrikosų marmeladas
- Agrastų uogienė
- Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
- Saldūs obuoliukai
- Braškių uogienė su vanile
- Obuolių uogienė su spanguolėm
- Uogienė iš uogų arba vaisių
- Obuolių ir šermukšnių uogienė
- Agrastų uogienė su degtine
Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vyšnios,
1 kilogramas -
Citrinos, (sultys),
1 arbatinis šaukštelis -
„Dansukker“ cukrus, uogienėms,
500 gramų -
Šokoladas, juodas,
20 gramų -
Konjakas, (nebūtina),
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vyšnias, nuplovę ir išėmę kauliukus, sutrinkite arba supjaustykite mažais gabaliukais. Pilkite citrinų sultis, berkite cukrų ir viską 4 min. pavirkite prikaistuvyje. Tada nukelkite nuo viryklės ir atsargiai nugriebkite putas. Į gautą masę berkite tarkuotą šokoladą ir pilkite konjaką. Paruoštą uogienę išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...