
Agrastų marmeladas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų | agrastų |
500 gramų | obuoliai |
500 gramų | cukinija |
500 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Cukinijas ir obuolius išvalykite, susmulkinkite ir sudėję į puodą uždengę pakaitinkite ant mažos ugnies, tada sugrūskite.
2.
Agrastus sugrūskite su cukrumi, užvirinkite, pertrinkite per sietelį ir sumaišykite su obuolių bei cukinijų mase.
3.
Virkite, kol marmeladas ims tirštėti. Karštą masę sukrėskite į stiklainius ir uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Svarainių uogienė
-
Bruknių uogienė
-
Arbūzų ir braškių uogienė
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Slyvų ir juodojo šokolado uogienė
-
Obuolienė su imbierais
-
Džemas
-
Slyvų uogienė su riešutais
-
Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
-
Konservuotos cukinijos
-
Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
-
Aviečių ir agrastų marmeladas
-
Erškėtuogių uogienė
-
Mėlynių uogienė
-
Skanusis abrikosų džemas
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
Agrastų marmeladas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Agrastai,
500 gramų -
Obuoliai,
500 gramų -
Cukinija,
500 gramų -
Cukrus,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukinijas ir obuolius išvalykite, susmulkinkite ir sudėję į puodą uždengę pakaitinkite ant mažos ugnies, tada sugrūskite.
Agrastus sugrūskite su cukrumi, užvirinkite, pertrinkite per sietelį ir sumaišykite su obuolių bei cukinijų mase.
Virkite, kol marmeladas ims tirštėti. Karštą masę sukrėskite į stiklainius ir uždarykite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...