
Agrastų marmeladas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų | agrastų |
500 gramų | obuoliai |
500 gramų | cukinija |
500 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Cukinijas ir obuolius išvalykite, susmulkinkite ir sudėję į puodą uždengę pakaitinkite ant mažos ugnies, tada sugrūskite.
2.
Agrastus sugrūskite su cukrumi, užvirinkite, pertrinkite per sietelį ir sumaišykite su obuolių bei cukinijų mase.
3.
Virkite, kol marmeladas ims tirštėti. Karštą masę sukrėskite į stiklainius ir uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
-
Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Aviečių uogienė
-
Dumplūnės uogienė
-
Slyvų uogienė
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Kreminis citrinų pyragas
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Rabarbarų uogienė
-
Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
-
Obuolių uogienė su spanguolėm
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Agrastų uogienė
-
Paprasta žemuogių uogienė
-
Braškių uogienė su vanile
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Šermukšnių uogienė
Agrastų marmeladas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Agrastai,
500 gramų -
Obuoliai,
500 gramų -
Cukinija,
500 gramų -
Cukrus,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukinijas ir obuolius išvalykite, susmulkinkite ir sudėję į puodą uždengę pakaitinkite ant mažos ugnies, tada sugrūskite.
Agrastus sugrūskite su cukrumi, užvirinkite, pertrinkite per sietelį ir sumaišykite su obuolių bei cukinijų mase.
Virkite, kol marmeladas ims tirštėti. Karštą masę sukrėskite į stiklainius ir uždarykite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...