Aviečių ir agrastų marmeladas
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 500 gramų | aviečių |
| 500 galvų | agrastų |
| 800 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Agrastus nuplauti, apžiovinti, sumaigyti mediniu šaukštu ir virti ant mažos liepsnos, kol masė ims tirštės.
2.
Į atskirą indą išspausti sultis iš pusės turimų aviečių.
3.
Kai agrastai sutirštės, į juos suberkite likusias avietes, cukrų, supilkite sultis ir pavirinkite.
4.
Masę išpilstykite į stiklainius ir sterilizuokite 95- 100 °C temperatūroje apie 10- 20 minučių.
Tikrai labai gardus džemas su mažai kauliukų :)
Tikrai labai gardus džemas su mažai kauliukų :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių džemas su karamele
-
Uogienė su rabarbarais
-
Agrastų uogienė su degtine
-
Paprasta žemuogių uogienė
-
Svarainių uogienė
-
Moliūgų uogienė
-
Erškėtuogių uogienė
-
Aviečių ir persikų uogienė
-
Moliūgų ir obuolių uogienė
-
Rabarbarų uogienė
-
Spanguolių uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Pienių uogienė
-
Arbūzų ir braškių uogienė
-
Džemas
-
Saldūs obuoliukai
-
Slyvų uogienė su riešutais
-
Konservuotos cukinijos
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Dumplūnės uogienė
Aviečių ir agrastų marmeladas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Avietės,
500 gramų -
Agrastai,
500 galvų -
Cukrus,
800 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agrastus nuplauti, apžiovinti, sumaigyti mediniu šaukštu ir virti ant mažos liepsnos, kol masė ims tirštės.
Į atskirą indą išspausti sultis iš pusės turimų aviečių.
Kai agrastai sutirštės, į juos suberkite likusias avietes, cukrų, supilkite sultis ir pavirinkite.
Masę išpilstykite į stiklainius ir sterilizuokite 95- 100 °C temperatūroje apie 10- 20 minučių.
Tikrai labai gardus džemas su mažai kauliukų :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
